• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Duraklama Dönemi mi yaşanıyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gazi

Community
Herkese selamlar öncelikle :)
Kafama takıldı, yerli atomizer seven ve ne olursa olsun tercihimi her zaman yerli markalardan yana kullanan bir buharcı olarak en son @Uzi Mods Minörü üretti ve devamı gelmedi.
Yerli modörlerden hiç ses seda yok gördüğüm kadarıyla ????
Artan maliyetler diye düşünüyorum ben şahsen :(
Halbuki şöyle 3-4 ml kapasiteli (bknz. Aşil rda ) bir Mtl rda bekliyorum ben uzun yıllardır yerli firmalardan.
Neyse etiketleyelim bakalım,
@fakirsmods
@Uzi Mods

Sirius mods ve Penodat'ın sahipleri varsa forumda onları da çağırırsak sevinirim :) bn bilmiyorum nicklerini @Koba

bizlerin en az beş on atomizer denemişliği olmasınna rağmen hala yeni birşeylerin çıkmamasından şikayetçi olması biraz manidar
Hobilerin insan doyumsuzlugu ile birlestiginde ortaya cikan sonuc budur. normal bence ????

Yaşadığım deck sorunu için iletişime geçmiştim, "2 yıl önce üretilmiş atomizerin deckini bulmak imkansız" dedi UziMods. 2 yıl da olsa hala kullanılmamış majorler var (örnek elimdeki, çok çok az kullanılmış, çoğu parçası kullanılmamış.) ve yarın bir sorun yaşandığında parça tedariği sağlanamayacak. Bana saçma gelmişti açıkçası.

sacma degil. butik uretim yapan kisiler bunlar. cogu binlerce degil sadece belki yuzlerce satabiliyor ve ona gore program yapiyorlar. ustelik gecimleri de bu sektorden degil. unlu avrupali modorlerin de cogu boyle calisiyor. birkac istisna var tabi (Kayfun, KHW vs gibi)
kaldi ki buyuk vape markalarinin urunleri de markette yerini aldiktan en gec 1 yil sonra yok olup gidiyor. bugun cikan bir atonun en fazla camini bulursun bir sure sonra. o da belki. hatta steam crave harici tum parcalari yedek olarak ayrica piyasaya suren bir fabrika bilmiyorum ben.

o yuzden yadirgamiyorum ben.

Hobilerin insan doyumsuzlugu ile birlestiginde ortaya cikan sonuc budur. normal bence ????

sacma degil. butik uretim yapan kisiler bunlar. cogu binlerce degil sadece belki yuzlerce satabiliyor ve ona gore program yapiyorlar. ustelik gecimleri de bu sektorden degil. unlu avrupali modorlerin de cogu boyle calisiyor. birkac istisna var tabi (Kayfun, KHW vs gibi)
kaldi ki buyuk vape markalarinin urunleri de markette yerini aldiktan en gec 1 yil sonra yok olup gidiyor. bugun cikan bir atonun en fazla camini bulursun bir sure sonra. o da belki. hatta steam crave harici tum parcalari yedek olarak ayrica piyasaya suren bir fabrika bilmiyorum ben.

o yuzden yadirgamiyorum ben.
yedek tutmaları gerekiyor bence

Simdi soyle bir durum var normalde uretici bir mal satiyor ise belirli bir sure ki bu surede arastirmadan soyluyorum 2 yildir 5 yildir bilemem ama yedek parca bulundurmak zorunda ha biz zaten merdiven altiyiz diyorlarsa o ayri burada x marka z marka demiyorum bakin ama olmasi gereken bu ben de spica pro kullanicisiyim vallahi korkarak kullaniyorum bir sey olurda parcasini bulamam diye. Uzulerek soyluyorum yerli ureticiden mal alirken yedegin de yedegini alin gorunen koy klavuz istemez. yani sunu yazarken utandim be ureticiler kusura bakmayin musteri haklidir her zaman olmasada

Geri