• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Driptip Üretilsin mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Üretilsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    109
Bende bir iki tane hibrit vardı. birini düşürüp kırdım en güzeli de oydu. En soldaki gibi üretilip üzerine geçirilebilir

bende kırdım ???? hazırda materyal var bende de ;)
Ey63JY.jpg

Çok güzeller ya ????

Aklıma geldi acaba bir model seçsek bu işi yaparım diyen kişi metal kısmı da bir bütün olarak mesela delrin malzemeden yekpare olacak şekilde işleyemez mi makinede ????
Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır ????

bende kırdım ???? hazırda materyal var bende de ;)
Ey63JY.jpg
İste mesela şimdi Spica pro’nun driptipi de aynı mantık değil mi üstadım ?
Alt parçaya vidalanan üst dudaklık bölümü ????????‍♂️
Yani şimdi benim beğendiğim 2-3 modelin de mantığı aynı. Varsın üst bölüme vidalanacak parça epoksi vs. olmasın.
Düz delrin yada ultem olsun mesela, sonuçta ülkemizde en çok kullanılan 2 driptip malzemesi bunlar ????

Çok güzeller ya ????

Aklıma geldi acaba bir model seçsek bu işi yaparım diyen kişi metal kısmı da bir bütün olarak mesela delrin malzemeden yekpare olacak şekilde işleyemez mi makinede ????
Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır ????

Videosunu koydum ???? bence matkap a taksan bile yapılır. Yeterki metal kısmı olsun, gerisi keski ve zımpara..

Bizim üreticiler ilgilenirler mi bilmem ama "geltir" Geleneksel Tıraş Forumunda olan baska arkadaş varsa. Orada porsuk fırça ve sapı imalatçıları var. Reçineden kozalak kullanarak çok mükemmel fırça sapları ve kişiye özel imalatları var. Oradaki imalatçılara ulaşabilirsek belki birşeyler çıkar.
Ekli dosyayı görüntüle 57975

Buna bile gerek yok hocam aslında. Ülkede pipo üreticileri var. Onlar sigara, pipo ve puro ağızlıkları vs. üretiyor.

Örneğin; Dış Bağlantı

Cümletten herkese merhabalar
Evimde kendi mini tornam ile kehribardan driptipler yapıyorum bi arkadaşın vasıtasıyla bu foruma girdim bu yorumu yapıyorum. Örnek görselleri buraya koyucam forumda bağlantı vermek yasakmı bilmiyorum daha hızlı bildirim gelmesi açısından telegram @Exytus hesabindan daha hızlı ulaşabiliceğinizi belirtmek isterdim baglanti veya yonlendirme yasak ise yoneticilerden affımı diliyorum ????
keyifli buharlar ????????
IMG_20220305_234207.jpgIMG_20220308_101728.jpgIMG_20220307_085238.jpgIMG_20220307_205119_655.jpg

Evimde kendi mini tornam ile kehribardan driptipler yapıyorum bi arkadaşın vasıtasıyla bu foruma girdim bu yorumu yapıyorum. Örnek görselleri buraya koyucam forumda bağlantı vermek yasakmı bilmiyorum daha hızlı bildirim gelmesi açısından telegram @Exytus hesabindan daha hızlı ulaşabiliceğinizi belirtmek isterdim baglanti veya yonlendirme yasak ise yoneticilerden affımı diliyorum ????
Ekli dosyayı görüntüle 58458Ekli dosyayı görüntüle 58459Ekli dosyayı görüntüle 58460Ekli dosyayı görüntüle 58461
hocam eline sağlık büyük çoğunluğu güzel bence
gelelim sıkıntımıza
öncelikle üreticiye saygımız var emeğe ha keza ama ufak bi fiyat paylaşımı en azından 80-150tl aralığı gibi bir fiyat belirtmen daha sağlıklı olurdu bence
diğer husus, bir niyetiniz varsa telegram vs olmasın, forumda duyulmak isterseniz forumdan devam edin, hatta yönetici arkadaşlarla görüşün driptip tedarikçimiz yok o boşluğu da siz doldurun:)
ve şahsi talebime gelelim:)
resimdeki driptiplerden yapma şansımız nedir? bir queen bir king olsa ne güzel olurdu yaa

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220309-001620_Chrome.png
    Screenshot_20220309-001620_Chrome.png
    74.4 KB · Görüntüleme: 28
Ekli dosyayı görüntüle 58458Ekli dosyayı görüntüle 58459Ekli dosyayı görüntüle 58460Ekli dosyayı görüntüle 58461

Eline sağlık, bu tür bağlantılar yasak değil, ancak kısıtlanabilir, öncelikle yönetimle görüşmen çok daha şık olurdu. Mesajını üyelerimizin yararına gördüğümüz için kaldırmıyoruz. Başka bir konuda bu tür bir mesaj paylaşmayın.

hocam eline sağlık büyük çoğunluğu güzel bence
gelelim sıkıntımıza
öncelikle üreticiye saygımız var emeğe ha keza ama ufak bi fiyat paylaşımı en azından 80-150tl aralığı gibi bir fiyat belirtmen daha sağlıklı olurdu bence
diğer husus, bir niyetiniz varsa telegram vs olmasın, forumda duyulmak isterseniz forumdan devam edin, hatta yönetici arkadaşlarla görüşün driptip tedarikçimiz yok o boşluğu da siz doldurun:)
ve şahsi talebime gelelim:)
resimdeki driptiplerden yapma şansımız nedir? bir queen bir king olsa ne güzel olurdu yaa
Bu tür driptip yapılabilir 1-2 Püf nokta var cizgi veya kesik tarzı kısımlara polisaj keçesi girmiyor kehribar hammaddede orası şuan için mat kalıyor ☹️ örnek görseli eklicem ???? fiyat 40-50₺ arası değişiyor????IMG_20220307_132335_567.jpg

Geri