• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nedir? | Nasıl Yapılır? | E-Sigara Driptip Temizliği Hakkında

Emre.kamanlı

Community
Arkadaşlar selamlar,

Malum süreçte hepimiz iş icabı evde kalamıyoruz.

Dışarıda veya ofis ortamında ( detaylı temizlik malzemelerinin bulunmadığını varsayarsak sıcsk su dahil)

Belli aralıklarla driptip hijyenini nasıl sağlıyorsunuz?

Ben selpağa kolonya döküp siliyorum, driptip üzerindeki temizleme yeterliliği hakkında fikrim yok içimi rahatlayorum en azından.

Özellikle işim ehli kimyager vb arkadaşların cevabı ve tavsiyeleri aydınlatıcı olacaktır

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimizi gün içerisinde bir çok kez yıkıyoruz. Her defasında değil ama 2-3 kez, elimizle birlikte driptiplerimizi de sabunla yıkayabiliriz. Bunun oringlere de bir etkisi olmaz.

hocam hidrojen peroksit oksijenli su,temizleme işlemi evet görür ama dezenfekte etme açısından bana göre pek başarılı olacağını sanmıyorum, onun yerine %70 etanol veya %70 ipa tercih edebilirsiniz.
Yaklaşık 10 sene evvel kimya firmasindaydim,hidrojen peroksiti eski tip sistemde meyvesuyu üreten fabrikalar alırdı ,makinalarinin dezenfektani için kullanırlardı ama IPA veya etanol daha iyi tabii.

tıbbi alet dezenfektanı için Endex var , attım sepete bi tane,daldırma banyo usülü yazıyor,deneyeceğim. atoyuda atıcam içine ,ters birşey olmaz umarım.

Geri