hakan2200
Community
@AromaBurada belki Anket sonuçlarına göre en beğenilen aromaları stoklarına ekleyebilir. 
Son düzenleme:
@AromaBurada belki Anket sonuçlarına göre en beğenilen aromaları stoklarına ekleyebilir.![]()
ustunden cok gecmıs ama fıkır sahıbı olmanız adına ben denedım fakat tütün yok hocam kahvemsi bır aroma cıkmıs ortaya. uzerınde buzlu yazıyor. ayrıca buz fılanda yoktur.cream tobacco ismine bakarak söylerim sadece
bu gün şişelicez nasipse
valla daha açmadım, sırada bekleyen birsürü şişe varustunden cok gecmıs ama fıkır sahıbı olmanız adına ben denedım fakat tütün yok hocam kahvemsi bır aroma cıkmıs ortaya. uzerınde buzlu yazıyor. ayrıca buz fılanda yoktur.
aromaburada dan coffe tobac almıstım 1 ayı gectı demlenmesı. cok begendım. deneyın derım. saadece kahve de aldım o da ıyı.valla daha açmadım, sırada bekleyen birsürü şişe var
tütün yoksa da ekleriz ya yeter ki kahvesi güzel olsun, sağlam kahve mixlerine çok rastlanmaz bizde
onu aldım demledim de açmadım dahaaromaburada dan coffe tobac almıstım 1 ayı gectı demlenmesı. cok begendım. deneyın derım. saadece kahve de aldım o da ıyı.
yok illa pamuk değişe değişe giderimRTA ya üstten damlatsan aynı işi görürmu acaba ?
bende wotofo mesh alınca 3 paket CB prime almıstım. malum deneme yapmak ıcın. baslarda cok pamuk tukettım. bana era v3 aldımda tank basımı yoksa gunlukmu pamuk degısmelıyım. tütün lıkıtı kullanıcamyok illa pamuk değişe değişe giderim
@AromaBurada 3 paket pamuk sponsoru olsana bana rda alınca
1 pakete el sıkışırızyok illa pamuk değişe değişe giderim
@AromaBurada 3 paket pamuk sponsoru olsana bana rda alınca
sıkışmam banane wp yazdım bakmadın bana1 pakete el sıkışırız![]()