• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Drag X Plus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheSaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheSaint

Community
Herkese selamlar

Mod olarak Drag x plus alınır mı üzerine mtl takacağım. Eksi yönleri var mı bizi üzer mi deneyen var mıdır. Beni mod kısmı ilgilendiriyor. Onun yerine şunu alsan daha iyi dediğiniz cihaz var mı (sıfır ve aynı fiyat bandında)
Teşekkürler

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla 0
O zaman alıyorum bu cihazı. Marka sevdiğim güvendiğim bi marka. Ama bu volt işi kafamı karıştırmıştı. Ben en fazla kendi atosu ya da mtl ato ile kullanacağım.

Bu konularda hiçbir şekilde yönlendirici olmayı sevmem..Ben düz bir mtl içicisiyim Kanthal tel dışında tel kullanmam ısı moduymuş tcr miş fusedmiş claptonmuş nikroneymiş bilmem bilmekte istemem bu nedenle çokta güvenilir bir tavsiyeci sayılmam.ama teknik olarak iyi bir cihaz oturaklı kullanışlı iyi işçilikli sallantısı cızrrtısı olmayan bir mod diyebilirim.benim işimi fazlası ile görüyor bir tane Grus ve tesla ile birlikte iyi bir üçlü oldular:)

Bu konularda hiçbir şekilde yönlendirici olmayı sevmem..Ben düz bir mtl içicisiyim Kanthal tel dışında tel kullanmam ısı moduymuş tcr miş fusedmiş claptonmuş nikroneymiş bilmem bilmekte istemem bu nedenle çokta güvenilir bir tavsiyeci sayılmam.ama teknik olarak iyi bir cihaz oturaklı kullanışlı iyi işçili,kli sallantısı cızrrtısı olmayan bir mod diyebilirim.benim işimi fazlası ile görüyor bir tane Grus ve tesla ile birlikte iyi bir üçlü oldular:)
Aynen işte bende takacam kantal Tel watt modunda üfleyecem. O zaman tamam çünkü çok yakışıklı kereta

Geri