• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Drag X Plus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheSaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheSaint

Community
Herkese selamlar

Mod olarak Drag x plus alınır mı üzerine mtl takacağım. Eksi yönleri var mı bizi üzer mi deneyen var mıdır. Beni mod kısmı ilgilendiriyor. Onun yerine şunu alsan daha iyi dediğiniz cihaz var mı (sıfır ve aynı fiyat bandında)
Teşekkürler

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla 0
Herkese selamlar

Mod olarak Drag x plus alınır mı üzerine mtl takacağım. Eksi yönleri var mı bizi üzer mi deneyen var mıdır. Beni mod kısmı ilgilendiriyor. Onun yerine şunu alsan daha iyi dediğiniz cihaz var mı (sıfır ve aynı fiyat bandında)
Teşekkürler

Volt ayarı yok bana kalırsa uygun değil ama kullanıcılar mevcut onun yerine ageist solo yada ehpro cold steel alabilirsin

Herkese selamlar

Teşekkürler

Bir tanıdığımda var çok memnun drag 2 ye tercih ettiğini söylüyor.

Aşamasının ne gibi bir mahzuru var onu anlamadım.,sonuçta 50-60 watta rahatça içebiliyorum ,bunu samimi sordum .:)
Ben tam hakim değilim sadece böyle bişey duydum voltaj artırıcısı yokmuş. Yani mesela çift coili randımanlı olmazmış!

Ben tam hakim değilim sadece böyle bişey duydum voltaj artırıcısı yokmuş. Yani mesela çift coili randımanlı olmazmış!

Bende pek anlamam bu işlerden pilin maksimum çıkısı zaten 4.2 volt siz cihazda ne kadar yuksek volt verseniz de alabileceğiniz değer 4.2 kadardır..bu alette 0.96 ohmda watı yükselterek 3.86 yı görüyorum o watta içim yapmakta mümkün değil zaten ha .0.30 ohmda 50 watta kaç volt çeker onu denemek lazım.

Öyle değil abi durum, standart cipli regüle mod bunun için var. Bahsi geçen cihaz bunu yapamıyor. Bobini görünce verdiği watt 10 olsun, sen 100 watt a kadar çık, bas tetiğe değişen birşey olmuyor. Yani o cihazla 100 wattta MTL içim yaparsın ????????????

Dimi @azash ????

Ekli dosyayı görüntüle 53850
Cihazın değişik bir yönü var.
Coil ilk takıldığında bir ohm okuyor ve ona bağlı olarak bir watt belirliyor. Bu o coile ait max watt oluyor. Azalttigimizda watt düşüyor ama artttirdigimizda baslnagic watt rakamını sayısal olarak geçse bile işlevsel olarak geçmiyor.
İnce kanthal teller ile yuksek ohm coiller keyif vermiyor. Dusuk ohm DL atolarda fark anlaşılmıyor.
SS tel ile watt modunda içiyorsanız (bknz hanım) hiç fark anlaşılmıyor.

Öyle değil abi durum, standart cipli regüle mod bunun için var. Bahsi geçen cihaz bunu yapamıyor. Bobini görünce verdiği watt 10 olsun, sen 100 watt a kadar çık, bas tetiğe değişen birşey olmuyor. Yani o cihazla 100 wattta MTL içim yaparsın ????????????

Dimi @azash ????

Ekli dosyayı görüntüle 53850
eee ne oluyor böyle olunca volt 4.75 yani :) daha mı sıcak oluyor daha mı iyi buhar veriyor. amaaan bana ney takılın siz...bizi bozar yok dnaymış yok gedeoymuş :LOL::LOL::LOL:

Yanlis bilmiyorsam drag x plus, drag 3 ve drag x te iki mod var biri s (smart) mod digeri de p (pro) mod. S modda korumalar var. Belli bir watti ve voltu gecmiyor coili yakmamak ve dryhit yedirmemek icin. Diger moda alirsaniz cihazin izin verdigi tum ayarlari kendiniz yapabiliyorsunuz

Yanlis bilmiyorsam drag x plus, drag 3 ve drag x te iki mod var biri s (smart) mod digeri de p (pro) mod. S modda korumalar var. Belli bir watti ve voltu gecmiyor coili yakmamak ve dryhit yedirmemek icin. Diger moda alirsaniz cihazin izin verdigi tum ayarlari kendiniz yapabiliyorsunuz
Hah işte ben koruma altına alınması gereken nesil olduğum için ,.bana drag xplus ile önlem aldılar .evi mevi yakarım diye.????

Son düzenleme:
Kağıt uzerinde evet. Gerçekte alakasi yok
Aslinda mod sadece kendi atomizeri ile kullanmak amaçlı tasarlanmış.
P mod da 100 watt ile ateşleme yapıyorum 1.50 ohm Mtl coile. Hic bir sey olmuyor mesela. :)
12 watt ve 100 watt aynı ateşlemeyi yapiyor.
Dragx plus DL ato veya SS tel watt mod Mtl ato ile guzel performans veriyor.
Ayrica cok guzel mod. Hanim elinden dusurmuyor.

Yani şimdi bu cihazı alıp istediğimiz gibi mtl kullanamaz mıyız? Sıkıntı mı çıkarır bize illa üzerindeki ato ile mi kullanacağız

Yani şimdi bu cihazı alıp istediğimiz gibi mtl kullanamaz mıyız? Sıkıntı mı çıkarır bize illa üzerindeki ato ile mi kullanacağız

Ustad eger kanthal tel ile watt modunda kullanacaksaniz, standard cip tercihinizse (dna ya da yihi degil) guzel bir mod bence. Tabi ki de kullanabilirsiniz. Voopoo benim sevdigim bir marka. Mod konusunda uzmez bana gore.

Kafan karıştı dimi kardeşim bunlar yıllardır benim kafayı çorbaya çevirdiler. Valla ben kullanıyorum bende hiç gaz yapmadı ..????
Sariyorum kahntal teli vuruyorum yola..drayhit yermimiyim derdimde kalmadı..at çantaya.yada kotun cebine kafan rahat.????

Kafan karıştı dimi kardeşim bunlar yıllardır benim kafayı çorbaya çevirdiler. Valla ben kullanıyorum bende hiç gaz yapmadı ..[emoji851]
Sariyorum kahntal teli vuruyorum yola..drayhit yermimiyim derdimde kalmadı..at çantaya.yada kotun cebine kafan rahat.[emoji2]
Kullanıyorum derken. Üzerine taktığınız ato mtl mi.?

Geri