Dediğim gibi çok yorgunum, hangi "da" hocam, gözümden kaçmış olmalı. Hemen düzelteyim.’da’ ayrı
Estağfurullah hocam ne affı ???? valla doğru diyorsun aslında kullanmam lazım ama şimdiye kadar hiç alışkın değilim valla hocam yazıp geçiyorum hiç dikkat etmiyorum ne yalan söyleyip şimdi ????Şöyle ki;
İçinde ki likitin bitip bitmemesinin bir önemi yok benim için. Genel kullanım tarzıma engel bir durum teşkil etmiyor.
Havadar içtiğim için de hava ayarı ve içim şekli gayet tatminkar benim için.
Yine bence çelik tank gayet şık, polisajlı yada parlak gümüş renkli bir modla şahane duruyor.
Ayrıca Türkçe'de ü,ğ,i,ı,ç,ö gibi nadide harflerimiz vardır, ara sıra kullanmakta fayda var.
Ben de aynı espirili dille yanıt vermek isterdim ama çok yorgunum ve kafam çok dolu, affınıza sığınırım
Takılıyorum hocam yada yazmışsınız bitişik ona istinaden söylemiştim. Atomizere gelince heyecanla bekledik ama ısınamadım şahsen.Dediğim gibi çok yorgunum, hangi "da" hocam, gözümden kaçmış olmalı. Hemen düzelteyim.
Valla hocam bence gayet güzel bir ürün ama satın aldığım fiyat olan 450 liralık bir ürün değil. Bence 0ı en fazla 300, 2.eli en fazla 200 olması gerekir. O fiyat bandında daha çok beğeni topladı. Yalnız malum bizim para kıymetsiz birazcık, onun da payı var bu durumda.Takılıyorum hocam yada yazmışsınız bitişik ona istinaden söylemiştim. Atomizere gelince heyecanla bekledik ama ısınamadım şahsen.