Bu atomizeri tek beğenen benim sanırım. Detaylı incelemesini yaparım ama kabaca;Güzel ve faydalı konu @Turk ve @antitu olmak üzere yorumları merakla bekliyoruz.
Neyi?Nickname i aklıma gelmedi ????
*Takma adı hocam ????
Dot mtl rta dan bahsettiğinize emin misiniz?Çok mesakatli ya ???? driptip başka kullanamiyorsun pamuklarken ne var ne yok sokuyorsun yok hava ayarı için 510 u açıyorsun en kötü tarafı tank dolu iken decke ulasamiyorsun üstüne üstelik 400 TL ???? tırt????????
Sanırım tirt konusuna katilmadin sadece ????Dot mtl rta dan bahsettiğinize emin misiniz?
Hayır vidalı ağızlık hariç geri kalanının tümüne katılmıyorum.Sanırım tirt konusuna katilmadin sadece ????
Yav nasıl olur içindeki likit bitmeden pamuklama yapamazsın dedim e öyle ama ???? sen likit bitmeden nasıl decke ulasabiliyorsun ???? bunun neresine katilmadin ???? ayrıca deliksiz olan 510 pini sökup hava ayarı yapman lazim bunada katılmamışsın ???? neyseki driptipe katilmissin hatta gorup arttiriyorum celik tank çok gereksiz yerine cam yada bellcap olsa çok daha iyi olurdu çelik tank nedir ya ???? bak yine aklıma geldi yine tirt ???????? ( bu yazdıklarımın hepsi kişisel tabiki bizimkisi burda espri ile kendi adımıza eksi yönlerini söylemek ????)Hayır vidalı ağızlık hariç geri kalanının tümüne katılmıyorum.
Şöyle ki;Yav nasıl olur içindeki likit bitmeden pamuklama yapamazsın dedim e öyle ama ???? sen likit bitmeden nasıl decke ulasabiliyorsun ???? bunun neresine katilmadin ???? ayrıca deliksiz olan 510 pini sökup hava ayarı yapman lazim bunada katılmamışsın ???? neyseki driptipe katilmissin hatta gorup arttiriyorum celik tank çok gereksiz yerine cam yada bellcap olsa çok daha iyi olurdu çelik tank nedir ya ???? bak yine aklıma geldi yine tirt ???????? ( bu yazdıklarımın hepsi kişisel tabiki bizimkisi burda espri ile kendi adımıza eksi yönlerini söylemek ????)
’da’ ayrıŞöyle ki;
İçinde ki likitin bitip bitmemesinin bir önemi yok benim için. Genel kullanım tarzıma engel bir durum teşkil etmiyor.
Havadar içtiğim için de hava ayarı ve içim şekli gayet tatminkar benim için.
Yine bence çelik tank gayet şık, polisajlı yada parlak gümüş renkli bir modla şahane duruyor.
Ayrıca Türkçe'de ü,ğ,i,ı,ç,ö gibi nadide harflerimiz vardır, ara sıra kullanmakta fayda var.
Ben de aynı espirili dille yanıt vermek isterdim ama çok yorgunum ve kafam çok dolu, affınıza sığınırım