• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara DNA Watt Modu Zevk Vermiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brusher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brusher

Community
Öbür tarafta sordum kimse iplemedi, bir de burada sorayım dedim.
Paranormal 250C 1-2 aydır kullanmaya başladım. İlk defa DNA çipli mod kullanıyorum. Kullandığım diğer modlar, G class, Amighty ve Drag-2. Watt modunda aynı güçte, aynı coili, diğer modlarda kullanıyorum, çıkarıyorum bu moda takıyorum ama aynı içim zevkini alamıyorum. Tarif etmek zor, boğaz vurumu ve buhar daha yavan gibi. Boost ayarlarını denedim, az, orta, max olarak, bir şey değişmiyor. TC ve Replay modlarına diyeceğim yok ama Watt modunda böyle mi bu DNA çipler?

Konu ile bağdaştırılabilecek bir yönü var mı bilmiyorum ama, herhangi bir moddan keyif alıp diğerlerinden keyif alamama konusunda kendi yaşadığım şeyi aktarayım : Uzun süre kullandığım bir moddan sonra aynı başlığı başka bir moda taktığımda tüm değerler aynı olmasına rağmen bir önceki moddan aldığım keyfi alamıyordum, tıpkı sizin dediğiniz gibi tarifi zor ama yadsınamayacak kadar da bir fark vardı. Sonra şunu farkettim ki önceki modda düğmenin ve modun boyutu, konumu ve tutuş şeklim bende bir alışkanlık oluşturmuş, bu da çekim şeklimi (şiddet, süre vb.) bile etkiler hâle gelmiş. (belki moddan moda küçük watt farkları da olabilir) . Yeni moda alışana kadar geçen sürede gariplik hissetmeye devam ediyorum sonrasında eski kullandığım moda döndüğümde de benzer geçiş sürecini yaşıyorum.. Belki sizdeki durum da böyledir... Saygılarımla...

Geri