• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara DL için hangi mod?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bellicx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bellicx

Yeni Üye
Hazır coilli makinaları bırakıp RTA'ya geçmek istiyorum. Mod ve atomizer araştırmasındayım. Kendime birkaç mod ve ato listeledim. Öncelikle modlar için sorayım. Moddan aradığım şeyler şunlar
Uzun ömürlü, suya-toza dayanıklı ve sağlam olması.
Ateşlemesi, chipset'i falan iyi olması.
Bilginizi almak istediğim modlar şunlar:
•Geekvape L200 Classic
•Vaporesso Armour Max
•LostVape Thelema DNA 250C
Bunların fiyatları ortalama nedir, sağlam mıdır, ateşlemesi nasıldır, chipsetleri arıza çıkarır mı yardımcı olursanız çok sevinirim. Ya da en azından birinci ikinci diye basit bi sıralama. Şimdiden teşekkürler.

Oyla 0
Kullandığım mod-atomizer Geekvape AegisX ve ZeusX. Bu modu almadan önce L200 ü araştırma durumum olmuştu. Suya toza dayanıklı sağlam bir moddur. Ateşlemesinde sıkıntı yaşayanı görmedim. Thelema bir tık profesyonel bir makine. Su geçirmez değil ama yine de sağlamdır. Ama eğer telimi sarayım takayım çalışsın mantığındaysan L200 idealdir senin için. Bulabilirsen aegisX i de araştırabilirsin. Lehim erime problemi var diyorlardı ama 2 3 yıldır bu modu kullanıyorum öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Atomizer olarak aromamizer veya zeus x araştırabilirsin.

Kullandığım mod-atomizer Geekvape AegisX ve ZeusX. Bu modu almadan önce L200 ü araştırma durumum olmuştu. Suya toza dayanıklı sağlam bir moddur. Ateşlemesinde sıkıntı yaşayanı görmedim. Thelema bir tık profesyonel bir makine. Su geçirmez değil ama yine de sağlamdır. Ama eğer telimi sarayım takayım çalışsın mantığındaysan L200 idealdir senin için. Bulabilirsen aegisX i de araştırabilirsin. Lehim erime problemi var diyorlardı ama 2 3 yıldır bu modu kullanıyorum öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Atomizer olarak aromamizer veya zeus x araştırabilirsin.
Teşekkür ederim hocam. Atomizer de listeledim bir kaç tane onlar için de konu açmayı düşünüyorum. Thelema dediğiniz gibi çok iyi ama benim için toza suya dayanıklılık ve sağlamlık önemli o yüzden Armour Max ve L200 Classic arasında seçim yapacağım gibi duruyor. Bu 2 makina hakkında ayrıca bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Tekrar teşekkür ederim.

Armour Max 21700 kullanıyor 18650 adaptör vs var diyorlar ama bi ihtimal de olsa piller için bulma sıkıntısı yaşayabilirsiniz. L200le aegis X neredeyse aynı kasa. Kaç kere düştü kaç kere ıslak bir yere koydum ben bile hatırlamıyorum. Ama sıkıntı yaratmıyor.

Armour Max 21700 kullanıyor 18650 adaptör vs var diyorlar ama bi ihtimal de olsa piller için bulma sıkıntısı yaşayabilirsiniz. L200le aegis X neredeyse aynı kasa. Kaç kere düştü kaç kere ıslak bir yere koydum ben bile hatırlamıyorum. Ama sıkıntı yaratmıyor.
18650 adaptör varmış mod içinde geliyormuş. Pil konusunda nasıl sıkıntı yaşayabilirim anlamadım hocam açıklayabilir misin?

21700 pil bulmakta zorluk çekebilirsin diye söylemiştim ama adaptör varsa sıkıntı yaratmaz o. Ama ben hala l200 taraftarıyım. Ki armour max ve l200 araştırdığım kadarıyla sıkla karşılaştırılan ürünler. Reddit vs gibi yerlerde bakabilirsin karşılaştırmalarına.

21700 pil bulmakta zorluk çekebilirsin diye söylemiştim ama adaptör varsa sıkıntı yaratmaz o. Ama ben hala l200 taraftarıyım. Ki armour max ve l200 araştırdığım kadarıyla sıkla karşılaştırılan ürünler. Reddit vs gibi yerlerde bakabilirsin karşılaştırmalarına.
Evet sırf bunun için reddit indirdim bakacağım. 5 yıllık hesabımı silmiştim yine açacağım şunları araştırmak için. 21700 pil neden bulması zor hocam pil sitelerinde yok mudur?

21700 üretimi 18650ye nazaran çok az onun için bulabilme ihtimalin de az doğru düzgün olanı. Ki vape için kullanılan piller genel olarak 18650.

21700 pil bulmakta neden güçlük yaşansın? Pil satışı yapan sitelerde her ölçü mevcut. Sonuçta bu piller elektronik sigara için üretilmiyor.
Mod olarak Vaporesso’nun Axon çipi ve Themela’lar iyidir. Mümkün mertebe 21700 olmasına özen gösterin. DL içim yapacaksanız bu pille daha ağır olacaktır ama şarj yükünden bayağı bir kurtulursunuz. Atomizer olarak ikinci el temiz bulabilirseniz önceliğiniz QP markasının ürünleri olabilir. Zeus X, Dead Rabbit V3 ve Aromamizer daha giriş seviyesi ürünlerdir. QP daha iyi bir marka. Ama ben DL için coil atomizerlerini değil, Mesh atomizerler önerebilirim. Hem daha düşük watt ile daha iyi aroma, hem daha soğuk buhar alırsınız. Sıcak buhar dişler için iyi değil. Mesh bulmak biraz zor, Temu’dan stoklarsanız uzun süre rahat edersiniz. Dead Rabbit M veya Kylin M Pro önerebilirim.

21700 pil bulmakta neden güçlük yaşansın? Pil satışı yapan sitelerde her ölçü mevcut. Sonuçta bu piller elektronik sigara için üretilmiyor.
Mod olarak Vaporesso’nun Axon çipi ve Themela’lar iyidir. Mümkün mertebe 21700 olmasına özen gösterin. DL içim yapacaksanız bu pille daha ağır olacaktır ama şarj yükünden bayağı bir kurtulursunuz. Atomizer olarak ikinci el temiz bulabilirseniz önceliğiniz QP markasının ürünleri olabilir. Zeus X, Dead Rabbit V3 ve Aromamizer daha giriş seviyesi ürünlerdir. QP daha iyi bir marka. Ama ben DL için coil atomizerlerini değil, Mesh atomizerler önerebilirim. Hem daha düşük watt ile daha iyi aroma, hem daha soğuk buhar alırsınız. Sıcak buhar dişler için iyi değil. Mesh bulmak biraz zor, Temu’dan stoklarsanız uzun süre rahat edersiniz. Dead Rabbit M veya Kylin M Pro önerebilirim.
Hocam güçlük olarak değil elbet bulunur. Benim demek istediğim 18650 olarak klasikleşmiş güvenilir piller varken yurtiçindeki 21700ler ne kadar güvenilir bilmiyorum. Çeşit az onun için söylemiştim.

Yani demek istediğim yurtiçinde 18650 samsung lg sony aspilsan gibi markaların vape için kullanılabilecek pilleri bulunabilirken 21700 kategorisinde gördüğüm molicel ve samsungun bir kaç pili gözüküyor kullanılabilecek.

Hocam öncelikle teşekkürler. Giriş seviyesi olarak hangisini önerirsiniz şu üçlüden? Dead rabbit v3 - dead rabbit v3 2024 - kylin m pro - kylin v3
@B.Kadem

Son düzenleme:
Geri