• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Dışarıda kullanmak için hangi pod-mod önerisi istiyorum

onder.tpl

Community
SL Class ve spica pro mod-KİT kullanıyorum. Ancak bunlar oldukça ağır ve taşınması zor. Sizce bir mtl ci dışarıya çıkarken hangi Pod mod kullanmalı. marka ve model önerisinde bulunur musunuz

Pratik yanımda taşımak için Caliburn g almıştım geçen ay. Aroması ve performansı benim hoşuma gitti. Biraz tatlı bir yorumu var bu benim hoşuma gitti. Fakat belirtmek isterim daha once cok pod mod kullanmadım bu 2. pod modum ve hiç salt likit kullanmıyorum 12 mg %60 %40 devam.

Guzel bir tercih olmus hocam. Aromayi guzel yorumladigini dusunuyorum. Ben de koko kullanmistim, bir de geekvape bident… koko cok iyi bana gore. Evde yedek duruyor nolur nolmaz

Ben en son birkaç tanıdığa sigara bıraktırmak için forumlardaki dostlarımın önerisiyle Argus Air aldım, gayet memnun kullananlar. Deri vb. kozmetik opsiyonları da çok hoş. Mod için de 18350 ve 18500 pillerle çalışan tüm tüp Mech modlar, Pico, Swag serileri gayet ufak, pratik MTL sarımları için. Ben ayrıca Illusia B kullanıyorum, çok memnunum. ????

Geri