Hocam Kizoku Tech Mod için bir sitede şöyle yazıyor: " Size: 78 x 49 x 24mm " yazıya göre bu moda 22 mm'den yukarısı Atomizer takabilir miyiz mesela 23 mm?+ eklemek istedim pod yerine kizoku tech mod almayı düşünürseniz, hem biraz ağırlık hemde boyut olarak makul bir kit olur. Ateşleme kalitesi SL Class ın powerfull moduna denk. Aldığım gün volt moduna alıp 3.69 volt a sabitledim keyifle kullanıyorum.
Flash cuk oluyor daha büyüğü imkansız, heat sink ile 24 de olur ama boy uzar.Hocam Kizoku Tech Mod için bir sitede şöyle yazıyor: " Size: 78 x 49 x 24mm " yazıya göre bu moda 22 mm'den yukarısı Atomizer takabilir miyiz mesela 23 mm?
Hocam Kizoku Tech Mod için bir sitede şöyle yazıyor: " Size: 78 x 49 x 24mm " yazıya göre bu moda 22 mm'den yukarısı Atomizer takabilir miyiz mesela 23 mm?+ eklemek istedim pod yerine kizoku tech mod almayı düşünürseniz, hem biraz ağırlık hemde boyut olarak makul bir kit olur. Ateşleme kalitesi SL Class ın powerfull moduna denk. Aldığım gün volt moduna alıp 3.69 volt a sabitledim keyifle kullanıyorum.
Hocam bir sorum daha var bu Techmod'u almaya kararlıyım peki pil olarak Vtc 6 pil mi takılıyor yoksa farklı bir pil takılıyor? Birde İon v2 uyar mı bu Techmod'a?Flash cuk oluyor daha büyüğü imkansız, heat sink ile 24 de olur ama boy uzar.
Ve siz bu Techmod'u ne kadar aldınız merakımdan soruyorum cevaplarsanız sevinirim?Flash cuk oluyor daha büyüğü imkansız, heat sink ile 24 de olur ama boy uzar.
18650 lerin hepsi uyar , vtc 6 ve LG hg2 ile kullanıyorum ben.Hocam Kizoku Tech Mod için bir sitede şöyle yazıyor: " Size: 78 x 49 x 24mm " yazıya göre bu moda 22 mm'den yukarısı Atomizer takabilir miyiz mesela 23 mm?
Hocam bir sorum daha var bu Techmod'u almaya kararlıyım peki pil olarak Vtc 6 pil mi takılıyor yoksa farklı bir pil takılıyor? Birde İon v2 uyar mı bu Techmod'a?
Sıfır olarak 450 + kargoVe siz bu Techmod'u ne kadar aldınız merakımdan soruyorum cevaplarsanız sevinirim?
Her ikisinide cok aradim denk gelmesini bekliyorum ozellikle epetitte ????@omeringen ve @sihirbaz hocama katılıyorum hatta herhangi bir SBS (kanguru) mod değil de stratum balance (klon da olur ) yada paramour SBS alın işiniz görülsün, bende easy box ve kizouku var easy box estetik ve ergonomiden kizouku da ağırlıktan puan kaybediyor. Derseniz ki ben SBS kullanamam normal mod olsun, kim kaybetmiş ki ben bulayım demeyip Epetite DNA 60 yada hiç olmadı sbody macro bakının, çevrenizde bulamadığınızda üzülmeyin gün gelir hiç olmadık bir yerden denk geliverir.