• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Dışarıda kullanmak için hangi pod-mod önerisi istiyorum

onder.tpl

Community
SL Class ve spica pro mod-KİT kullanıyorum. Ancak bunlar oldukça ağır ve taşınması zor. Sizce bir mtl ci dışarıya çıkarken hangi Pod mod kullanmalı. marka ve model önerisinde bulunur musunuz

+ eklemek istedim pod yerine kizoku tech mod almayı düşünürseniz, hem biraz ağırlık hemde boyut olarak makul bir kit olur. Ateşleme kalitesi SL Class ın powerfull moduna denk. Aldığım gün volt moduna alıp 3.69 volt a sabitledim keyifle kullanıyorum.

+ eklemek istedim pod yerine kizoku tech mod almayı düşünürseniz, hem biraz ağırlık hemde boyut olarak makul bir kit olur. Ateşleme kalitesi SL Class ın powerfull moduna denk. Aldığım gün volt moduna alıp 3.69 volt a sabitledim keyifle kullanıyorum.
Hocam Kizoku Tech Mod için bir sitede şöyle yazıyor: " Size: 78 x 49 x 24mm " yazıya göre bu moda 22 mm'den yukarısı Atomizer takabilir miyiz mesela 23 mm?

Hocam Kizoku Tech Mod için bir sitede şöyle yazıyor: " Size: 78 x 49 x 24mm " yazıya göre bu moda 22 mm'den yukarısı Atomizer takabilir miyiz mesela 23 mm?
Flash cuk oluyor daha büyüğü imkansız, heat sink ile 24 de olur ama boy uzar.
Hocam bir sorum daha var bu Techmod'u almaya kararlıyım peki pil olarak Vtc 6 pil mi takılıyor yoksa farklı bir pil takılıyor? Birde İon v2 uyar mı bu Techmod'a?

Hocam bir sorum daha var bu Techmod'u almaya kararlıyım peki pil olarak Vtc 6 pil mi takılıyor yoksa farklı bir pil takılıyor? Birde İon v2 uyar mı bu Techmod'a?
18650 lerin hepsi uyar , vtc 6 ve LG hg2 ile kullanıyorum ben.
Pil kapağı ilk başta biraz zorlayabilir ama vt75 nano kadar hassas değil kolay alışırsın

Ekli dosyalar

• 16185968857581274111761711177288.jpg
    16185968857581274111761711177288.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 65
22*85mm 93gr (ijust mini + hastur mini)
72f165a2baad8c490e6d4c5e12475dae.jpg

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@omeringen ve @sihirbaz hocama katılıyorum hatta herhangi bir SBS (kanguru) mod değil de stratum balance (klon da olur :rolleyes: ) yada paramour SBS alın işiniz görülsün, bende easy box ve kizouku var easy box estetik ve ergonomiden kizouku da ağırlıktan puan kaybediyor. Derseniz ki ben SBS kullanamam normal mod olsun, kim kaybetmiş ki ben bulayım demeyip Epetite DNA 60 yada hiç olmadı sbody macro bakının, çevrenizde bulamadığınızda üzülmeyin gün gelir hiç olmadık bir yerden denk geliverir.

@omeringen ve @sihirbaz hocama katılıyorum hatta herhangi bir SBS (kanguru) mod değil de stratum balance (klon da olur :rolleyes: ) yada paramour SBS alın işiniz görülsün, bende easy box ve kizouku var easy box estetik ve ergonomiden kizouku da ağırlıktan puan kaybediyor. Derseniz ki ben SBS kullanamam normal mod olsun, kim kaybetmiş ki ben bulayım demeyip Epetite DNA 60 yada hiç olmadı sbody macro bakının, çevrenizde bulamadığınızda üzülmeyin gün gelir hiç olmadık bir yerden denk geliverir.
Her ikisinide cok aradim denk gelmesini bekliyorum ozellikle epetitte ????

Geekvape Athena Bf mekanik modun yanına , bf mtl rda
Tam bir yaz aşkı olur
hafif ufak
ufak telef ter , havuz ve denizden gelebilecek nemde de normal mod gibi kısa sürede bozulmaz
yaz aşkı , yaz :)

Çok kuçuk Hoçam tavsiye ederim .

Ekli dosyalar

• 70F65FFA-9A82-4867-8BD4-9B971088FBBD.jpeg
    70F65FFA-9A82-4867-8BD4-9B971088FBBD.jpeg
    31.9 KB · Görüntüleme: 15
  • 661FBE46-A3BC-4775-B5D1-C88E6567D082.jpeg
    661FBE46-A3BC-4775-B5D1-C88E6567D082.jpeg
    29.4 KB · Görüntüleme: 14
Pratik yanımda taşımak için Caliburn g almıştım geçen ay. Aroması ve performansı benim hoşuma gitti. Biraz tatlı bir yorumu var bu benim hoşuma gitti. Fakat belirtmek isterim daha once cok pod mod kullanmadım bu 2. pod modum ve hiç salt likit kullanmıyorum 12 mg %60 %40 devam.

Geri