Bu atomizer için çok şey yazıldı ve çizildi. Yok aroması az, yok boğaz parçalıyor, yok vurumu düşük gibi gibi...
Ben bu arkadaşı 10 ay gibi bir süre kullandım. Sigarayı bu vatandaşla birlikte bıraktım.
Sıkılık : Bana göre sıkılığı süper, 2 adet aldım, 2 sinde sıfır hava kaçağı ve sondan 2 delik açık şekilde beni yeteri kadar kesiyordu.
Boğaz vurumu : Kimine egöre tekme atıyor, kimine göre hiç yok deniyordu ama Spica Pro dan daha seert bir vurumu olduğu kesin, Spica Pro daha yumuşak ve kadifemsi vuruyor.
Aroma : Valla ben hiç aroma alamamazlık yaşamadım. Meyveliler hariç, Boss Reserev de dahil olmak üzere, özellikle tütünlülerde tabi biraz şekerli olarak aromalarımı gayet güzel veriyordu. Ha ama şu tartışılır , aroma yorumlaması kötü derseniz onu anlarım, yanına aroma için Prime almıştım ki halen kullanırım, evet aroma yorumu Prime a göre zayıf ama aroma oranı bana göre zayıf değil, hatta Tribecada beni baymıştı. Bu arada belirtmek isterim Aroma eşiğim çok yüksektir
yani aroma sever biriyimdir.
Tam bir F/P ürünü. Bu fiyata alınabilecek gayet başarılı ve performansı yerinde bir üründür. Amaç sigarayı bırakmaksa alınacakların liste başına yazarım, ama aamaç hobi ise zaten beğenmeyeni çok çıkar. Ama nedense satış rakamları şu anda piyasada ilk 3 dee olan atomizerde budur.
Saygılar.