• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Digiflavor Siren 2 MTL GTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elimde gri ve siyah olmak üzere 2 adet 24mm olanından mevcut. 28ga Temco kanthal a1 tel ile 2,5mm kılavuza 5 tur sarım yapar, Cotton Bacon Prime pamuğum ile, pamuk bacaklarını uzun tutarak pamuklar, 15 wattta, 6mg 70/30 %5 aromalı likitimle afiyetle içerim.
Hava ayar yüzüğünü en küçüğün bir büyük deliğine ayarlarım. Driptipim @Aspirin beyciğimin satışında olan, bizzat tasarladığım ultem driptiptir.
Pamuğu tam kıvamında kullanırım. Sıkıdır ama çekerken teli yerinden oynatmaz. Pamuk bacaklarını uzun bırakır, sert çekimler yaptığım ve bu sebeple pamuklarım genelde geri kaçtığı için, bacakları deck altından birbirlerine dolarım. Besleme sıkıntısı hiç yaşamadım. 2-3 hafta tel pamuk değiştirmezsem akıtır, onun haricinde akıtmışsa kesin yanlış yapmışımdır. (:
Sağ olsun kendisi uzunca bir süredir beni ziyadesiyle tatmin ettiği için, başka atomizer alma ve deneme zahmetinden de kurtarmış bulunmaktadır.

Beni pek sarmamıştı sıfır paketi açıp oringlerini değiştirmeden sarım yaptığınızda anlamsız bir akıtma ile karşılaşmıştım neyse yere göğe sığmaz bir şey değil yinede fena sayılmaz hani o bakımdan elimden çıkarmıştım.

Ateşliden kurtulmama vesile olmuş bir arkadaştır kendileri. Kolay kurulumu ve sağlam beslemesi ile aylarca kahrımı çekti. Üzerinde birçok deney yaparak, boğaz vurumu da aldım , aromayı da yeterince hissettim. Sonra da başka bir arkadaşın ateşliyi bırakmasına vesile olması adına sattım.

22 ve 24 lüğünü kullanıp sattığım , bazen ne yaparsan yap akıtmayan bazen elinde dururken akıtan, boğaz vurumu daha çok boğaz haşlaması şeklinde olan, Tc de kullanımı daha iyi olan , yine de ileri de tekrar alıp kullanabileceğim bir ato. Almaz isem pamuklarımı çok kısa kesmem olur. Arşivden ;

IMG_20171123_213320_HHT.jpg

Eklemeler yapayım.
Kendi driptipi berbattır. Düz a4 kağıdı rulo haline getirip onunla için daha iyi sonuç alırsınız o derece.
Bir de benim siyah olanın üst kapağında sızıntı tespit ettim. O sebeple arada bir akıtırdı. Kapağın altındaki beyaz contayı çıkarıp oraya paslanmaz çelikten imal edilmiş, 0,25mm kalınlığında, şim denilen bir parça koyup kapattım ve sorunu çözdüm.
Parçayı sanayide hırdavatçılardan bulabilirsiniz.

Akıtma mevzusuna polemik olmasın diye hiç girmek istemiyordum.Yapısı gereği akıtmaya müsait . Bir de üstüne dünyanın en çok üretilen tanklarından biri olmasını ve seri üretim aşamalarında bir birine tam oturmayan parçaları hesaba katarsak sonuç kaçınılmaz. Belki ilk seriler de kolay akıtma yapmıyor olabilir ancak muhtemelen benimde sahip olduğum sonraki serilerde akıtma problemi genellikle oldu. Ta ki chimneyin deck e vidalandığı yivlerin üzerine , pamuklamadan sonra 3-4 tur teflon sarana kadar.Hem yivlerin arasındaki boşluk kapandı hemde pamuk kanalı daraldı.

Son düzenleme:
Füme rengi vardı (gun metal), 24mm. Hiç problem yaşamadım. Zaten problemsiz diye ilk defa sarım yapacak olan arkadaşıma verdiydim. 10.000 kere pişmanım. Kurulumu kolay, vurumu güçlü, genel yorumların aksine aroma verimi bence gayet yeterli. Drip tipi kötü sadece.

En acemi en bilmez zamanımda aldığım ilk sarımlı atomizerimdi 22mm.Deck yapısı telleme pamuklama kolaylığı ile sarımlı atomizere geçiş için iyi tercihlerden birisidir. En kötü pamuklamamda sarımımda vs hiç akıtmadı hatta camları kırıldı bi yerli üreticiden cam aldım eğildi büzüldü yine de akıtıp vs üzmedi ???? Uzun bi süre ne aldıysam sireni bırakmadım. 26ga 2mm 7 tur sarım bana en zevkli içimi sağlayan sarımdı.

Bir atomizerin iyi veya kötü oluşu marka sevgisi, anlık sağlık durumu, manitadan ayrılıp deneme gibi bir çok etkene göre değişiklik gösteriyor abi. Ben Siren'i sevdim. Hatundan ayrıldığımda almıştım yaralarımı sardı. Şuan tek kullandığım en sevdiğim en tuttuğum ato.. Aroma çok aramam boğaz vurumuna önem veriyorum tilemahos, hala adını söyleyip yazamadığım erkölgin midir nedir :ROFLMAO: majör rta ve boğaz parçaladığı söylenen bir çok atoyu denedim en çok bu hoşuma gitti hiç birinden siren gibi vurum alamadım. Benim için çirkin esmer ama aşırı çekici kadın modeli :D

Elime geçen 10-15 atomizer arasında bana en az keyif veren olabilir. Bu ato yerine sxk doggystyle 2k16 almak daha mantıklı benzer deck yapısı daha ucuz ve daha keyifli :D Tabi bunların hepsi bence. Atomizer işi keyif işidir sonuçta herkese göre değişir.

1 hafta kadar önce sireni sattım ama pişman oldum diyebilirim, 27 ga 2.5 cap 7 tur aralıklı sarım ile efsane bir performans alıyodum. Geçtiğim atomizer de üzmüyor ama siren bulursam denk gelirsem bi yerlerde tekrar almayı düşünürüm o derece..

1 hafta kadar önce sireni sattım ama pişman oldum diyebilirim, 27 ga 2.5 cap 7 tur aralıklı sarım ile efsane bir performans alıyodum. Geçtiğim atomizer de üzmüyor ama siren bulursam denk gelirsem bi yerlerde tekrar almayı düşünürüm o derece..
Ben 3 mm den daha fazla verim elde ettim hocam. 2.5 mmde aroma düşüyor gibi

Güzel ato'ydu. Bana göre en büyük falsosu tipidir. Görünüşüne katlanamayıp satmıştım vaktiyle. :)

Bir de kullandığım süre boyunca (ki nereden baksanız 8-9 ay) kendi drip tip'inden hiç vazgeçmemiştim. Bu durumu öğrenen @url uzun bir süre bunun gerçekliğine inanamamıştı. :D

sek nbase içiyorsan aroma ile işin yoksa kesinlikle biçilmiş kaftan boğaz vurumu çok iyi

Geri