Haydar Council 15 Tem 2024 #5,443 Hattusa Yazılıkaya ibadet mekanıymis. O zaman Raki tanrıları beni kutsasin
Haydar Council 15 Tem 2024 #5,444 Efsane oldu.. aşağılar yanıyor, burası yayla yeminle.. Polar eşofman giydik .Kimsecikler kalmadı. Tum ören yeri bizim abii
Efsane oldu.. aşağılar yanıyor, burası yayla yeminle.. Polar eşofman giydik .Kimsecikler kalmadı. Tum ören yeri bizim abii
Namca Community 24 Tem 2024 #5,447 Ne içtin be Haydar' Alıntı: Sinop klimalı sahilinden selamlar olsun. Ekli dosyayı görüntüle 65413 Genişletmek için tıkla ... Ne içtin be dostum,
Ne içtin be Haydar' Alıntı: Sinop klimalı sahilinden selamlar olsun. Ekli dosyayı görüntüle 65413 Genişletmek için tıkla ... Ne içtin be dostum,
Haydar Council 25 Tem 2024 #5,448 Namca' Alıntı: Ne içtin be Ne içtin be dostum, Genişletmek için tıkla ... İçmeyelim de kuruyalim mı hocam..2 günde 10 km yürümüşuz kanyon manyon.. yorgunluktan dün akşam Amasra dan fotoğraf atmayı unuttum be ya
Namca' Alıntı: Ne içtin be Ne içtin be dostum, Genişletmek için tıkla ... İçmeyelim de kuruyalim mı hocam..2 günde 10 km yürümüşuz kanyon manyon.. yorgunluktan dün akşam Amasra dan fotoğraf atmayı unuttum be ya
Haydar Council 3 Eyl 2024 #5,452 Ohooo cok boşlamışsiniz burayı.. Didim Dalyanaki koyundan selam olsun..
Haydar Council 25 Ara 2024 #5,459 Malesef pc den bağlanmıyorum foruma herhalde Türk Telekom engelliyor. Vpn kurmadim. Simdi aklıma geldi cepten girmek.
Malesef pc den bağlanmıyorum foruma herhalde Türk Telekom engelliyor. Vpn kurmadim. Simdi aklıma geldi cepten girmek.