aliemirkose Community 24 Eyl 2022 #4,729 Saat 22:00 günlerden C.tesi gecesi ve tek bir rakı kadehi dahi yok çok şaşırdım. Beni bekliyorsanız 2kg kaldı hedefime (başlangıç 104kg - anlık 82kg - hedef 80kg) ancak öyle içebilirim ????
Saat 22:00 günlerden C.tesi gecesi ve tek bir rakı kadehi dahi yok çok şaşırdım. Beni bekliyorsanız 2kg kaldı hedefime (başlangıç 104kg - anlık 82kg - hedef 80kg) ancak öyle içebilirim ????
aliemirkose Community 25 Eyl 2022 #4,731 16adige' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 61224 Kardeşim sağlığına o zaman Genişletmek için tıkla ... Yarasın abim afiyet olsun ????
16adige' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 61224 Kardeşim sağlığına o zaman Genişletmek için tıkla ... Yarasın abim afiyet olsun ????
Haydar Council 27 Eyl 2022 #4,733 murcix' Alıntı: dursun burada, icerken dinleriz ???? Genişletmek için tıkla ... Hadi ordan bu mu dinlenir içerken beya.. Bu dinlenirrrrr..
murcix' Alıntı: dursun burada, icerken dinleriz ???? Genişletmek için tıkla ... Hadi ordan bu mu dinlenir içerken beya.. Bu dinlenirrrrr..
murcix Council 27 Eyl 2022 #4,734 abi benim scala genis bunu dinlerim pesine bunu bile baglayabilirim ????
aliemirkose Community 27 Eyl 2022 #4,735 Haydar' Alıntı: Hadi ordan bu mu dinlenir içerken beya.. Ekli dosyayı görüntüle 61251 Bu dinlenirrrrr.. Genişletmek için tıkla ... Muazzez Ersoy Müzeyyen Senar Neşet Ertaş vs. bunlarda güzel oluyor abi sen daha tecrübelisin daha iyisini bilirsin ????
Haydar' Alıntı: Hadi ordan bu mu dinlenir içerken beya.. Ekli dosyayı görüntüle 61251 Bu dinlenirrrrr.. Genişletmek için tıkla ... Muazzez Ersoy Müzeyyen Senar Neşet Ertaş vs. bunlarda güzel oluyor abi sen daha tecrübelisin daha iyisini bilirsin ????
Haydar Council 28 Eyl 2022 #4,736 aliemirkose' Alıntı: Muazzez Ersoy Müzeyyen Senar Neşet Ertaş vs. bunlarda güzel oluyor abi sen daha tecrübelisin daha iyisini bilirsin ???? Genişletmek için tıkla ... Onlar EFSANE... Ama bu gençlik bu tarz seviyor RAKI içerken.. Rakı içen kadın Efsane olmaz mı.. ? Hele HAYDAR derse...
aliemirkose' Alıntı: Muazzez Ersoy Müzeyyen Senar Neşet Ertaş vs. bunlarda güzel oluyor abi sen daha tecrübelisin daha iyisini bilirsin ???? Genişletmek için tıkla ... Onlar EFSANE... Ama bu gençlik bu tarz seviyor RAKI içerken.. Rakı içen kadın Efsane olmaz mı.. ? Hele HAYDAR derse...