azash
Council
Ciğer yapmak hiç aklıma gelmemişti.Afiyet olsun ☺
Şu alet o kadar güzel ve pratik ki bayılıyorum. Hele masanın başına koyup ciğer şiş yapmak kadar keyiflisi yok ???? pişeni sar sar ye ????
İlk fırsatta deneyeceğim Üstad.
Ciğer yapmak hiç aklıma gelmemişti.Afiyet olsun ☺
Şu alet o kadar güzel ve pratik ki bayılıyorum. Hele masanın başına koyup ciğer şiş yapmak kadar keyiflisi yok ???? pişeni sar sar ye ????
hepsi Mehmet abi yüzündenSu basliga nerden girdim bilmem ki
Bu meredi yanliz iciriyorsunuz adama...
Ekli dosyayı görüntüle 35373
devleti karıştırmamak lazım sahteyse sakat olabilirDevletin uygulaması var gib büis isminde ama uğraştırıyor biraz. Barkodu okutuyorsun. Tabi ışığı iyi ayarlaman ve telefonu oynatmaman lazım.
Gib Büis
Ben eskiden tenha bi tekelden alacaksam parayı vermeden sorgulama yapıyordum. Ne olur ne olmaz. Sonuçta bir yerden bandrollü olarak alınan içkide alanın değil satanın başı belaya girer ki girsin. Sonuçta orijinal parası alıp sahte satıyorlar.devleti karıştırmamak lazım sahteyse sakat olabilir
malum devletin geçim kaynagı bu
1 e satılması gerekiyorken 3 de vergi koyup 4e satmak![]()
Bal şeker olsun hocam....
Teşekkürler hocam. Size de afiyetler olsun.Bal şeker olsun hocam....
Hocam afiyet olsun. 1986'dan beri gümrükçü bir babanın evladiyim. Lakin mavi bir içki hiç denk gelmedi. Bu nedir bu?
o çok zor üstat. içmeden anlaşılmazYa millet bu sahte raki nasil ayirt ediliyor bilen eden var mi?
Icmeden siseden, ambalajdan anlamak mumkun mu?
bardak bile beluga diye gözümüze sokmasan olmaz dimi. tamam ezdiğin bizi yeter yaaaa ???? ????
Dede. Bu nedir? Bari sen cevapla. Beluga nedir yaw.bardak bile beluga diye gözümüze sokmasan olmaz dimi. tamam ezdiğin bizi yeter yaaaa ???? ????
votka abim. gavur ellerde ucuz , bizde para yetmiyo bu mereteDede. Bu nedir? Bari sen cevapla. Beluga nedir yaw.
Beyaz balinalara verilen bir ad olup kaliteli bir votka markasıdır. Şahsen ben alsam DAMLALIKLA içerim.????Dede. Bu nedir? Bari sen cevapla. Beluga nedir yaw.