Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili hocam. Aslında benim bir suçum yok. Mehmet abi girdi kanıma. Kanımca asıl suçlu o. Hayır kendisine de söyledim. Abi ben artık içmiyorum diye.
:D Bir anım geldi aklıma. Ozaman üniversitediyiz. Sizlerden daha iyi olmasın bir arkadaşım var. Demleniyoruz. Kendisi Gerekli Mecralardan Cinsel Hizmet alanda bir arkadaş. Yahu dedik hadi biz içiyoruz sen her akşam iki büyük günah nasıl geliyorsun üstesinden ?

Rakısından büyük bir yudum aldı biraz gevşek bir ağızla " Siz işi bilmiyorsunuz" dedi. "Tanrı' ya dua edeceksiniz" Peki nasıl edicez deyince;

" Bakın olum önce içeceksiniz. Kafa Kıyak oldu mu? Oldu! Sonra malum işi göreceksiniz. Ardından temizlenip abdest alacaksınız . Tanrım benim kafam çok güzeldi istemeden oldu sen beni affet diyeceksiniz. Böylece Alkol arada kaynayacak" dedi.

Yarım saat güldüm.D

yaşında etkisi var
gencken haftada 1-2 kere içerdim sağlam içerdim bişey olmazdı
şuan yaşım 34 özellikle son 2-3 ayda 3 bira bile içsem hafifden giriyor kafaya
üstelik neredeyse günlük içiyorum abartmadan
ya corona iş , güç stresinden çabuk giriyor kafaya yada vücudun 30dan önceki gücü azalıyor
Sanırım konu alkolün karaciğer tarafından metobolize edilme hızıyla ve kana karışan alkolün vücuttaki diğer organları gezerken o organların verdiği tepkiyle alakalı. Yani aldık bi yudum alkolü, orası burası derken hoop kana karıştı geziyor organ organ, sonra karaciğerden geçerken parçalanıyor bir kısmı, gezmeye devam ediyor, sonra karaciğerden tekrar geçerken yine parçalanıyor. Eğer ki belli bir zaman aralığında karaciğerin parçalayabileceğinden fazla miktarda alkol alınırsa kanda uzun süre gezen alkol bizi sarhoş ediyor.
Yani karaciğer eskisi gibi çalışmayınca daha kolay sarhoş oluyoruzdur gibime geliyor.
Eyyorlamam bu kadar. Amma uzatmışım, yazarken ben sıkıldım. ????

dün hep Mehmet abi yüzünden oldu :)

Yazmayacaktım ama yeri geldi yazayım???? Belvedere’den başka votka içemiyorum. İki haftada bir klasik gider alırım ve hep olur rafta. @Serkan35 ‘e uğurlama kadehi muhabbeti çıkınca alayım dedim —ama yok rafta :oops: Beluga almış oldum, fotoğrafladım, kısa yazı yazıp ekleyecektim ki fotoğraf yan çıkıyor???? Foto’yu kırpınca düzeldi.

Mehmet abi’ye selamlar???? Hep onun yüzünden.

Yazmayacaktım ama yeri geldi yazayım???? Belvedere’den başka votka içemiyorum. İki haftada bir klasik gider alırım ve hep olur rafta. @Serkan35 ‘e uğurlama kadehi muhabbeti çıkınca alayım dedim —ama yok rafta :oops: Beluga almış oldum, fotoğrafladım, kısa yazı yazıp ekleyecektim ki fotoğraf yan çıkıyor???? Foto’yu kırpınca düzeldi.

dış minnak havan batsın emi ???? ????

Bugün son hocam. Artık içmiyorum. Az önce migrosa gittim . Mehmet abiye kızdığım için. Dedim migrostan bir şeyler alayım. Kasaya gittim. Kasanın tammmmm sağında iki tane bira dolabı. Yine görene kadar oldu sanırım. Galiba evden cikmasam bir şey olmayacak.

Ben hep 50 Liralik içiyordum
Korona gelince onunda litresi 65 olmuş :)

Bugün son hocam. Artık içmiyorum. Az önce migrosa gittim . Mehmet abiye kızdığım için. Dedim migrostan bir şeyler alayım. Kasaya gittim. Kasanın tammmmm sağında iki tane bira dolabı. Yine görene kadar oldu sanırım. Galiba evden cikmasam bir şey olmayacak.
Migrosda ucuz oluyor
Geçenlerde efesin tombul kamyoncu birası 7,5 TL di
Tabiki almadım :)

Geri