Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolasın hocam, hep beraber ????
Valla hocam. Ben artık foto paylaşımı yapmıyorum. Adımız çıktı ayyaşa. Gerçi evet ayyaş oldum doğrudur. Psikolojik yıpranma ve 3 ay olacak evde olmanın vermiş olduğu yıpranma. Sonumuz belli değil. V.s.. işi siyasete dökmüyorum keza yanlış olur. Burası kadir kardeşimin önderlik edip açtığı bir sayfa. Birde ricam var lütfen. Şu gurcann biri etiketlesin ben anlamıyorum o işlerden. Sevmiyorum kendisini bari burada kapışalım.

Valla hocam. Ben artık foto paylaşımı yapmıyorum. Adımız çıktı ayyaşa. Gerçi evet ayyaş oldum doğrudur. Psikolojik yıpranma ve 3 ay olacak evde olmanın vermiş olduğu yıpranma. Sonumuz belli değil. V.s.. işi siyasete dökmüyorum keza yanlış olur. Burası kadir kardeşimin önderlik edip açtığı bir sayfa. Birde ricam var lütfen. Şu gurcann biri etiketlesin ben anlamıyorum o işlerden. Sevmiyorum kendisini bari burada kapışalım.
Hocam gönlüne göre takıl, istediğin gibi ye, iç. Karı da, zararı da kendine. Kime ne?

Yıllar önce bir büyüğüm demişti;

"Elalem cehenneminde yaşanmaz" diye.

???? Sağlığına.

Sevgili hocam. Bir sorunmu var acaba????
Aslında önceki mesajlarda yazmıştım.
Yaklaşık 2 ay önce aldığım etilde inanılmaz bir koku vardı. Firma ile görüştüğümde, aşırı olgun pancar sebebiyle olduğunu ifade ettiler.
Ama kullanılacak durumda değildi ve ben de döktüm Etili.
Görüşme sonrası hemen yeni Etil gönderdiler. Sonrasında bir siparişim daha oldu.
O koku çok çok azalmış olsa da hala var. Kitlerle yapılan Votkalarda tad farkı belli olmuyor ama rakı da bariz o fark anlaşılıyor.
Tesadüfen denk geldiğim Antalya Alkollü içkilerin Etilini çok beğendim.
Çok temiz bir kokusu vardı. Sipariş veren kişi whatsup üzerinden bir numarayla görüşerek almış.
Kargo İzmir den gönderilmiş.
Doğrusu güvenip sipariş veremedim şimdiye kadar. Ama sanırım ayın 15 inden sonra bir deneme yapacağım. Bana gelen yarım litre Etil ile yaptığım Rakı çok hoşuma gitti.
Olumlu gelişme olursa bilgi veririm.

Aslında önceki mesajlarda yazmıştım.
Yaklaşık 2 ay önce aldığım etilde inanılmaz bir koku vardı. Firma ile görüştüğümde, aşırı olgun pancar sebebiyle olduğunu ifade ettiler.
Ama kullanılacak durumda değildi ve ben de döktüm Etili.
Görüşme sonrası hemen yeni Etil gönderdiler. Sonrasında bir siparişim daha oldu.
O koku çok çok azalmış olsa da hala var. Kitlerle yapılan Votkalarda tad farkı belli olmuyor ama rakı da bariz o fark anlaşılıyor.
Tesadüfen denk geldiğim Antalya Alkollü içkilerin Etilini çok beğendim.
Çok temiz bir kokusu vardı. Sipariş veren kişi whatsup üzerinden bir numarayla görüşerek almış.
Kargo İzmir den gönderilmiş.
Doğrusu güvenip sipariş veremedim şimdiye kadar. Ama sanırım ayın 15 inden sonra bir deneme yapacağım. Bana gelen yarım litre Etil ile yaptığım Rakı çok hoşuma gitti.
Olumlu gelişme olursa bilgi veririm.
Onun cevabı için teşekkür ederim hocam. Aslında dernek boş neredesiniz? Diye sormak istemiştim.

banada alkolik diolardı,dün içmedim mesela,teori çürümüş oldu.Bende bugün kutluyorum:LOL:

WhatsApp Image 2020-06-09 at 18.36.57.jpeg

Geri