Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstad aynı marka etil kullanıyoruz.
Son 2 aydır etilde hoşuma gitmeyen bir koku var arka planda.
Acaba siz de hissediyor musunuz?
Ben mi tuhaflaştım. O koku yüzünden etilin markasınını değiştirmeyi düşünüyorum. Ama güvenli bir liman bulamadım.
2 yıldır Bio ile mutluydum aslında.
Bidonculara dönmek istemiyorum ama 2 gün önce Antalya alköllü içeceklerin bir etilin denedim. Çok temiz ve kokusuzdu.

Ben mi tuhaflaştım. O koku yüzünden etilin markasınını değiştirmeyi düşünüyorum. Ama güvenli bir liman bulamadım.
Bidonculara dönmek istemiyorum ama 2 gün önce Antalya alköllü içeceklerin bir etilin denedim. Çok temiz ve kokusuzdu.
Hocam. Akıl vermek gibi olmasın. Kİ. Benden daha iyi bilen arkadaşlar vardır illaki. Antalya etil alkol. Evet denedim. Aşırı pancar kokuyor. Ben İzmir'de ikamet ediyorum. Sağlam bir alkol centter var oradan alıyorum. Tek sıkıntım dikkat ettim. Etil tuketince eşimde söyledi nefes alıp verme sayım artıyor. Bira içerken yada başka bir devlet denetimli alkol tüketimi yaparken bir sorun olmuyor. Şahsi fikrim. Piyasadaki en iyi etil. Kendileri 2017 de yanılmıyorsam ödül almış bir firma. Ama! Etil daha çok yoruyor vücudu bence. Söylediğiniz gibi bir durum ile karşılaşmadım. İçimi ve kafası güzel.. Afiyet olsun

Şunu söylemeyi unuttum mazur görün lütfen. Her ne oldu yan yana gelip görüşmek fırsatımız olmadı. Lakin sizide seviyorum hocam...

Herkese afiyet olsun .uzun süre sonra belki 6-7 aydır ilk defa hiç alkol tüketmeden bu 24 saati tamamlamayı düşünüyorum.
Başarırsam eğer yarın kendime rakı ısmarlayacagım :)
Bende bayramın birinci gününden beri içiyorum. Gerçi ramazan öncesinde içiyordum. 32 gün içmedim. Bayramdan beri 1 gün boş geçti. Benim için örnek teşkil eden bir davranış. Yarın bir sorun olmazsa bende icmeyecegim.

Sevgili hocam. Bir sorunmu var acaba????

Geri