Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erken sızmışım dostum yeni gördüm. Yok öyle tükenmek sana. :)
Daha yapacak çook şey var hayatta. Biz popstar değiliz ki herşeye ulaşalım, tadalım vs. . En fazla elde avuçta olanın azlığından bunalırız. Eğer sıkıntı; gün, hafta, ay hatta yıllar içerisinde ki rutininden kaynaklanıyorsa o benim de içimi kemiriyor yıllardır.
Tek düze hayat sıkıyor aynen hocam
Bir süre sonra hayat boş,niye yaşıyoruz ki oluyor

Tek düze hayat sıkıyor aynen hocam
Bir süre sonra hayat boş,niye yaşıyoruz ki oluyor
Herşey, neden hiçbir şey yerine bir şeylerin var olduğunu sorgulamamla başladı. Ve başka sorular ardı ardına belirmeye devam etti... Aile ve çevremin cevapları hiçbir zaman beni tatmin etmedi. Eskilerin ve yenilerin söyledikleri de aklıma yatmadı. Sanırım fiş çekildiği zaman makina duracak. Makina durdu mu bilinç yok olacak. Ne eskinin elemleri ne geleceğin kaygıları ne de mutlu anların bilincinde olacak bir ben olmayacak. Bu bana hem cesaret veriyor hem de birçok şeyi anlamsız kılıyor.

@KeaSH07 cerveza attım bidona da senin mutlaka tecrüben olmuştur. Benim ilk cerveza maltım. Kovada kaç şişe de kaç beklet dersin ?

Not: Bunla ilgili forum içinde başlık açtıysan göremedim. :( Varsa bi etiketleyi ver beni oraya.

@KeaSH07 cerveza attım bidona da senin mutlaka tecrüben olmuştur. Benim ilk cerveza maltım. Kovada kaç şişe de kaç beklet dersin ?

Not: Bunla ilgili forum içinde başlık açtıysan göremedim. :( Varsa bi etiketleyi ver beni oraya.
Açmadım hocam
20 günden fazla kova 30 güne kadar olabilir
18-19 derece sıcaklıkta yavaş yavaş fermante oldu
Ben hep şişede 60 gün beklettim
Bu şekilde yaptığım cerveza kiti çok lezzetli oldu
Içinde ale maya bile olan kitlerde 20 dereceyi göstermiyorum fermentasyon sıcaklığı

Tarif Veriyorum hazrılayın kağıdı kalemi;
Malzemeler: Votka Tekila Rom Cin 50cl Bira bardağı, yarım kova buz limon nane (isteğe bağlı : kola meyve zuyu yada ice tea)
Yapılış: 50 cl bardapın %50'ını buz ile doldurup , Buzların seviyesine gelecek kadar ROM TEKİLA VOTKA VE CİNİ karıştırıp döküyoruz.(eşit miktarlarda)
Ardından istediğimiz alkolsuz içecekle bardağın kalanını dolduruyoruz. (kola veya icetea öneririm) Ardından Limonunuzdan daire şeklinde bir dilimi pipetinize geçiriyor ve pipeti bardağa koyuyorsunuz. üzerine de tek yaprak nane.

Efendim serinleyin alkolünüzü de almış olun afiyet bal şeker olsun:))

Geri