Serkan35
Community
Beni Amsterdam ile tanıştıran sizsiniz hocam! Olmadı ama....
Beni Amsterdam ile tanıştıran sizsiniz hocam! Olmadı ama....
Yok hocam, ben hayatımda bir kez amsterdam içtim o da sana denk gelmiş herhalde, yoksa sosyetik içemiyorum ben o komutanın işi ????Beni Amsterdam ile tanıştıran sizsiniz hocam! Olmadı ama....
Valla hocam onu bunu bilmem. Sen vesile olsun. Full alkol oldum. Sağol var ol.Yok hocam, ben hayatımda bir kez amsterdam içtim o da sana denk gelmiş herhalde, yoksa sosyetik içemiyorum ben o komutanın işi ????
Sevgili kardeşim araştırma yaptım. Oda çok zahmetlievde yapın birayı cidden sevenler
Bira kiti aldım da, 6 aydır duruyo köşede, benim gibi üşengeç adam işi değil sanırımevde yapın birayı cidden sevenler
son kullanma tarihine bakta zamanı cok gecmeden cevrende biri varsa hediye et hocamBira kiti aldım da, 6 aydır duruyo köşede, benim gibi üşengeç adam işi değil sanırım
Yok hocam az önce çözdük işi, hanım bunları kullanmayacaksan çöpe atıcam diyince, yeni adresi @comandante oldu ????son kullanma tarihine bakta zamanı cok gecmeden cevrende biri varsa hediye et hocam
bari nimet mundar olmasın
sonucta içinde arpadan binbir zahmetle üretilen şurup tarzı keciboynuzu pekmezi kıvamında bir ürün var
Hocam neden her fotografta farkli gorunuyorsun Afiyet olsun
Arkadaşlarda tam tersine sen yıllardır hep aynısınHocam neden her fotografta farkli gorunuyorsun Afiyet olsun
Hocam neden her fotografta farkli gorunuyorsun Afiyet olsun
Arkadaşlarda tam tersine sen yıllardır hep aynısın
yıllar seni teget geciyor hiç değişmiyorsun diyorar
yaşıtlarımın bir çoğu yanımda epey yaşlı kalıyorlar
sakalın uzunlugu kısalığı farklı gösteriyor olabilir
Maşallah de ????sakal ve ışığın vuruş açısından bencede. yakışıklı işte, nereden çekilirse çekilsin bi farklı duruyo
İçme zaten, sonra ortama imrenip masrafa giriyoruz ????
????????????????????Maşallah de ????
Yıllar hep teğet geçsin ????Arkadaşlarda tam tersine sen yıllardır hep aynısın
yıllar seni teget geciyor hiç değişmiyorsun diyorar
yaşıtlarımın bir çoğu yanımda epey yaşlı kalıyorlar
sakalın uzunlugu kısalığı farklı gösteriyor olabilir
saçta ak özellikle yanlarda epey fazladaYıllar hep teğet geçsin ????
Zaten o yıllar saçlara denk gelirse ve biraz da kilo olursa bambaşka birine dönüşüyor insan.
Ak düşürene şükür, ak da farklı bir hava katmıyor değil hani insana????saçta ak özellikle yanlarda epey fazlada
sportif içici olmaya çalışıyorum
spora alkol yada alkole spor eklemeye çalışıyorum
hiç bişey yapamasam mangal yaptıgım yerdeki , başka insanların önce attığı çöplerin bir miktarını toplarak hareket ediyorum
inş kilo almam