Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forum ismi, içerisinde TV olduğu için yanıltıcı olabilir. Aradığınız kişi teknoloji forumlarında kendine kurban arıyorsa muhtemelen Technopat Sosyal yada Donanım Haber forumlarında dolaşıyordur. Fakat oradaki yoğun yazışma trafiğinde siz ona ulaşana kadar muhtemelen zaten banlanmış olursunuz. Özellikle Technopat Türkçe dil kuralları konusunda bile katı bir tutum sergiler, yıllarca orada bilgi paylaşımda bulundum. Yani yorumlarınız tehtid, küfür içeriyorsa anında banlarlar, daha mesajın onay aşamasında banlanırsınız. Yapabileceğiniz en iyi çözüm bu forumlardaki kullanıcı adını biliyorsanız ilgili forumda başlık oluşturup elinizedeki konuşmaları ve ismini deşifre etmek olur.
Forumun yabancısı değilim ???? kullanıcı profilime bakarsan.???? Burası TV diye geçtiği içinde iptv ile karıştırmadım. Böyle forumlarda olduğunu bildiğim için buraya yazdım. Ecig forumlarında gezindiğini bildiğim için bir forumda ifşasını yapmıştım, yazışmaları falan, Ondan sonra olanlar oldu. Arkadaşı tehtid etmeye başladı. Olurda burayı da okur görür diye yazmıştım da. Neyse bir sinirle yazmış oldum. Kusura bakmayın. @Koba

Geri