Haydar
Council
6567 puff olmuş.. o pamuk değişmeli bence.. Ama 5,5 watt 1,5 ohm efsane...Helalll
Abi pico 2 de puff sıfırlanmıyor sanırım (ya da ben bulamadım.) Dün degiştirdim pamuğu ve teli.Zaman oldukça senin eski mesajları okuyorum diğer mecradan. Hatta senin bir mesajın var 6.5-7 watt kullandıgını belirttiğin. Oradan feyz aldım. Tek olumsuzluğum düşük watt kullanmak için nr r nr 1.5 ohm luk tel kullanıyorum. Minifit için almıştım. İda ya penodata nasip oldu. ( Minifit sıcak geliyor- diş etlerim problemli)6567 puff olmuş.. o pamuk değişmeli bence.. Ama 5,5 watt 1,5 ohm efsane...Helalll
Abi pico 2 de puff sıfırlanmıyor sanırım (ya da ben bulamadım.) Dün degiştirdim pamuğu ve teli.Zaman oldukça senin eski mesajları okuyorum diğer mecradan. Hatta senin bir mesajın var 6.5-7 watt kullandıgını belirttiğin. Oradan feyz aldım. Tek olumsuzluğum düşük watt kullanmak için nr r nr 1.5 ohm luk tel kullanıyorum. Minifit için almıştım. İda ya penodata nasip oldu. ( Minifit sıcak geliyor- diş etlerim problemli)
kullandığın likite bağlı olarak max 5000 pufta (mesela venüs) min 2000 pufta ( mesela Gavruk) puff ta bir pambık değişmeli.Sıfırladım abi
Abin evyapçıyız biz de senin gibi. 6 mg wilmar 30 pg 70 vg. 100 ml ye 2 ml FE real cig.kullandığın likite bağlı olarak max 5000 pufta (mesela venüs) min 2000 pufta ( mesela Gavruk) puff ta bir pambık değişmeli.
Abi daha önce okumuştum ama unuttum. Sen kapalı halde gelen bir nbase kullandığını söylemiştin . Hangisi olduğunu tekrar paylaşabilir misin?kullandığın likite bağlı olarak max 5000 pufta (mesela venüs) min 2000 pufta ( mesela Gavruk) puff ta bir pambık değişmeli.
ben nbasemi kendim yaparım.. merk niko merk pg carlo vg ..Abi daha önce okumuştum ama unuttum. Sen kapalı halde gelen bir nbase kullandığını söylemiştin . Hangisi olduğunu tekrar paylaşabilir misin?
Teşekkürler abi.ben nbasemi kendim yaparım.. merk niko merk pg carlo vg ..
O zaman çay bardağına selam olsun. Bundan sonra çay bardağı ile viski içeceğiz. Ne kadar cahilmişim yaw. Burnumuzun dibinde çay bardağı varken viski bardağı arıyoruz : )Bir video vardı en iyi viski bardağı hangisi diye dur bulayım.