Aman abim sen sessiz kalma merakta bırakma. Yarasın abim ????Hep masadayız biz be Alim.. 3, meze turundayız beya.. Teamseh 1 nazara geldi bozuldu.. TEamseh2 yi devreye aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 57925
genelde medeniyette kalmam.. Orlardan girmem mümkün değil. Bakma bu aralar bazı işler var mecbur kaldık buralarda..Aman abim sen sessiz kalma merakta bırakma. Yarasın abim ????
cok zalım buram buram yuro kokuyor
Yarasın abi ???? sanki su bi tık fazla kaçmış gibi geldi banaMedeniyette son gece ...
Aramasin gözleriniz....Ekli dosyayı görüntüle 57991
aynen su bi tık fazla Ali'm.. saat 17 de başlar 01 de kapatırım tezgahı.. 35 lik + 4 lt su ve 3 tur meze biter.Yarasın abi ???? sanki su bi tık fazla kaçmış gibi geldi bana
Umarım dertten içmiyorsundur abi keyiften kalksın kadehinaynen su bi tık fazla Ali'm.. saat 17 de başlar 01 de kapatırım tezgahı.. 35 lik + 4 lt su ve 3 tur meze biter.
Sor bakalım niye?
Niye abim?aynen su bi tık fazla Ali'm.. saat 17 de başlar 01 de kapatırım tezgahı.. 35 lik + 4 lt su ve 3 tur meze biter.
Sor bakalım niye?
1930'ların sonunda Gazi paşamızın hastalığı artmış, doktor randevularına gidiyormuş. Atatürk'ün alkolü sevdiğini herkes bilir. bir doktor randevusunda, doktor demiş ki "paşam alkolü kesmeniz lazım". Atatürk de demiş "tamamen kesmesek olmaz mı?" doktor da demiş "peki paşam bardağa bir parmak doldurmak suretiyle izin veriyorum".Niye abim?
Bu anısını bilmiyordum abim çok teşekkür ederim paylaştığın için1930'ların sonunda Gazi paşamızın hastalığı artmış, doktor randevularına gidiyormuş. Atatürk'ün alkolü sevdiğini herkes bilir. bir doktor randevusunda, doktor demiş ki "paşam alkolü kesmeniz lazım". Atatürk de demiş "tamamen kesmesek olmaz mı?" doktor da demiş "peki paşam bardağa bir parmak doldurmak suretiyle izin veriyorum".
O akşam Ulu Önder Atatürk sofrayı kurdurmuş, Rakı sürahisini almış başlamış kadehi doldurmaya , 1 parmak 2 parmak 3 4 5 derken yaver dayanamış "Paşam, doktor bey 1 parmak müsaade etti,unutmayınız". demiş
"unutmadım" demiş Atatürk. sonra garson gelmiş Atatürk'ün parmağı koymasını beklemiş ki ona göre dolduracak. Atatürk parmağını bardağın yanına dikey bir şekilde koymuş,garson bardağın tamamını doldurmak zorunda kalmış .
İşte sizler Atatürk parmağı katarsınız rakıyı, Ben Doktor parmağı.. mevzuu bu..
Her gece 1 ufak ve 4 lt civarı su tüketirim..
Haydar abi başından sonuna çok güzel hikayeydi valla sağolasın.Bundan sonra pandik yataya doğru içioz1930'ların sonunda Gazi paşamızın hastalığı artmış, doktor randevularına gidiyormuş. Atatürk'ün alkolü sevdiğini herkes bilir. bir doktor randevusunda, doktor demiş ki "paşam alkolü kesmeniz lazım". Atatürk de demiş "tamamen kesmesek olmaz mı?" doktor da demiş "peki paşam bardağa bir parmak doldurmak suretiyle izin veriyorum".
O akşam Ulu Önder Atatürk sofrayı kurdurmuş, Rakı sürahisini almış başlamış kadehi doldurmaya , 1 parmak 2 parmak 3 4 5 derken yaver dayanamış "Paşam, doktor bey 1 parmak müsaade etti,unutmayınız". demiş
"unutmadım" demiş Atatürk. sonra garson gelmiş Atatürk'ün parmağı koymasını beklemiş ki ona göre dolduracak. Atatürk parmağını bardağın yanına dikey bir şekilde koymuş,garson bardağın tamamını doldurmak zorunda kalmış .
İşte sizler Atatürk parmağı katarsınız rakıyı, Ben Doktor parmağı.. mevzuu bu..
Her gece 1 ufak ve 4 lt civarı su tüketirim..