Forumun doğasına ayak uydurmak için şeetmiştim ????Bu da mi? [emoji1787][emoji1787]
Forumun doğasına ayak uydurmak için şeetmiştim ????Bu da mi? [emoji1787][emoji1787]
@GaziHazar ne mutlu sana ben bir gün sonra ???? gibi giderim anca ???????????? cicek gibi
Evet ???? KF’ler servise girdi. ????????????Bf1 mi o ????
Sağlığına ????Afiyet olsun ????
Beyaz candır,canandir.. Temizdir kirletilene kadar...Siyah, hem mütevazıdır, hem de kibirli. Siyah, tembel ve kolaydır ama gizemlidir. Fakat tüm bunların dışında siyah şunu söyler: Seni rahatsız etmiyorum, beni rahatsız etme! SEVDİKLERİMİZE...Ekli dosyayı görüntüle 56851
Vaybe ayrıntıyı fark etmişsin (yukardaki el) helal olsun????musteri kupon uzatiyo, adam foto cekiyo
sorsa sistem yok
Şişelerin arkasında da mor ışık var abim işini sağlam yapıyor sıkıysa sahte para versinler şişeler de içmelik değil kafaya geçirmelik ????
Kafa'ya da güzel geçirilir ha????Şişelerin arkasında da mor ışık var abim işini sağlam yapıyor sıkıysa sahte para versinler şişeler de içmelik değil kafaya geçirmelik ????
Eyvallah abim çok sağol. Biraz masraflı oldu ama olsun askerliği ödedim. Ama Yine kârdayım. Yoksa 1.5 sene daha bekleyecektim. 435 gün ödedim.Gözün aydın, keyfini sür abi ????