Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Damıtım işine bende başlıyorum yakın zamanda şu an araştırma aşamasındayım,sizin fikirlerinize de başvururum ara sıra müsaadeniz olursa @azash
Üstad ne zaman, ne isterseniz. Belki geç görürüm mesajları ama mutlaka dönüş yaparım.
Ancak ben damitanlardan değil, tembel olanlardanım.
Hazır etil ile çalışıyorum bu işe basladigimdan beri.
Hanımdan esigara için dolapta 1 gözü zar zor kaptim. Damıtma yapacağım dersem, donumu da alıp öyle boşar.
;)

Daha distile cihazı gelmedi Ali'den gelince bizimki ne tepki verecek bende çok merak ediyorum açıkçası,en azından ben kovulursam garaja taşırım ne var ne yok bütün ekipmanı
O zaman üstad;
Hazır etil erişimini kaybettiğimiz de biz sizin kapımızı çalariz...

Şimdi sıra hanımın aldığı 56 kg domatesin soyulup doğranmasina geldi. Bana bol bol rakı lazım bu akşam...
Umarım performansimi beğenmez. Yoksa haftaya bir 50 kg daha alır...
IMG-20190901-WA0004.jpeg

@comandante
Abim geliyorsun, bazen gülüyor, bazen kalpler atıyorsun, kimi zaman da bir parmak...(yanlış anlaşılmasın, ok, katılıyorum diyor)
Ama biz sana bir tepki veremiyoruz.
Anladım, yine biraz iç sese yönlendirmis bizim buralar seni.
O sebeple bizle konuşmaz, paylaşmaz, içine atar olmuşsun.
Ama yine de ozlendigini bil. Senden, @KeaSH07 dan ve diğer (56 kg domates doydum, fena sarhoşum) alkol sever dostlardan paylaşım göremeyince, bizler de iç sese yöneliyoruz.
Goygoy yoruyorsa bile, bari buralardan bir etkileşim bırak...
(Ben ne içtim arkadaş? Türkçe katloldu. Neyse ki Türkçe sever dostlar alkol sevmiyor...)

@comandante
Abim geliyorsun, bazen gülüyor, bazen kalpler atıyorsun, kimi zaman da bir parmak...(yanlış anlaşılmasın, ok, katılıyorum diyor)
Ama biz sana bir tepki veremiyoruz.
Anladım, yine biraz iç sese yönlendirmis bizim buralar seni.
O sebeple bizle konuşmaz, paylaşmaz, içine atar olmuşsun.
Ama yine de ozlendigini bil. Senden, @KeaSH07 dan ve diğer (56 kg domates doydum, fena sarhoşum) alkol sever dostlardan paylaşım göremeyince, bizler de iç sese yöneliyoruz.
Goygoy yoruyorsa bile, bari buralardan bir etkileşim bırak...
(Ben ne içtim arkadaş? Türkçe katloldu. Neyse ki Türkçe sever dostlar alkol sevmiyor...)
Hocam şuan işte olduğum için sahalardan uzak kaldım
Yarına artık:)
Size kolay gelsin afiyet olsun

pilsen set kurmuştum 3-4 ay önce, 1 kasayı içtim ama 2. kasayı içmedim,geçen açayım dedim dibinde tortu epey olmuş tadıda bi ekşimsi geldi..bozulmuşmudur döksem mi ?

pilsen set kurmuştum 3-4 ay önce, 1 kasayı içtim ama 2. kasayı içmedim,geçen açayım dedim dibinde tortu epey olmuş tadıda bi ekşimsi geldi..bozulmuşmudur döksem mi ?
Içine sinmiyorsa dök gitsin hocam senin sağlığından ve keyfinden değerli mı

Yada gölge serin bir yere koy hepsini unut 3-4 ay
Aklıma gelince denersin bisey olmamışsa tadında düzelme yoksa dökersin

Yada damıtma yapan arkadaşın varsa ona ver mayse olarak kullanıp damitabilir

Içine sinmiyorsa dök gitsin hocam senin sağlığından ve keyfinden değerli mı

Yada gölge serin bir yere koy hepsini unut 3-4 ay
Aklıma gelince denersin bisey olmamışsa tadında düzelme yoksa dökersin

Yada damıtma yapan arkadaşın varsa ona ver mayse olarak kullanıp damitabilir
zaten serin yerde bekledi ama içime sinmiyor tat kaymış biraz, dediğin gibi dökeyim,peki bir sonraki seti kurduğumda gazlanma bittikten sonra kaç gün veya kaç ay içinde tüketmem lazım?

zaten serin yerde bekledi ama içime sinmiyor tat kaymış biraz, dediğin gibi dökeyim,peki bir sonraki seti kurduğumda gazlanma bittikten sonra kaç gün veya kaç ay içinde tüketmem lazım?
hocam kova 20, eger lager maya ile kurduysam 30 gün
şişede 2 ay
1 yıllığa kadar beklesin bişey olmaz
ben 1,5 yıllık biram vardı içtim lezzeti çok iyiydi
@CevizAğacı hocam bi izinli günümde kafam selametken açacağım :)

Evettt. Geldi güzelim cuma akşamı.
Ama dernek boş kalmış...
Herkes dışarda anlaşılan.
Şuraya bir klip bırakıp hazırlıklara başlayım ben.
Bu arada klip haftasonu bir düğünde çekildi. Klipte yer alan gelin ve damat haftasonu gerçekten evlendi.
Güzel klip
Bende bu akşam arkadaşın düğünündeydim
Onlarda baya iyi klip yapmışlar şaşırdım
Tabi sizin paylastiginizin yanında çok detaysız kalir
Harbi güzel klip yapmislar

Geri