Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet @GaziHazar, narenciye agirlikli, sanki agizda greyfurt kabugu emcukler gibi bir tat birakan bir ale :) cok sevdim diyemem :sneaky:
Fish & chips cok sevmiyorum ustat, genelde piyasadakiler asiri yagli yapiyor. Klasik usul aliyoruz baligimizi ya firinda ya da hafif yagda tavada pisiriyoruz :) Hal boyle olunca balik varsa yanina Raki geliyor ????

hakikaten güzel insanlar var bu ülkede. Bodrum güllük'te kofana turuna çıktık kısmetimiz yokmuş yakalayamadık çok yağmur ve fırtına vardı Didim'e gelmeye karar verdik, Didim'de bulabildiğimiz tek karavan kampı fırtına nedeniyle bütün elektrik hatları kopmuş ama kamp sahibi benim restoranım da var , gelin ben sizi elektrik ve su temin ederim restoran yakınında Park edersiniz dedi. Gerçekten güzel adammış Google'a ve Facebook'ta da paylaştım Cemal i.

Zaten sabah altıdan akşam beşe kadar kofana turundaydık oradan direkt kapattık Didim'e geldik. Teknede doğru dürüst bir şey yemediğimiz için açtık, cemal'den köfte patates salata sipariş ettik çok lezzetliydi.
Dünyada hala güzel adamlar var. Hesap 50 lira...IMG-20210408-WA0052.jpegIMG-20210408-WA0047.jpeg

Son düzenleme:
Geri