Genel Sohbet Deprem 22.01.2020

Herkese geçmiş olsun. Allah Beterinden sakınsın.
Saçma gelebilir ama bana hiç doğal depremmiş gibi gelmiyor. Bir kaç günde yaşananlara bakınca Sanki yapay depremler yaratılıyor.
Belki ben paranoyak biriyim. Ne diyeyim

Herkese geçmiş olsun. Allah Beterinden sakınsın.
Saçma gelebilir ama bana hiç doğal depremmiş gibi gelmiyor. Bir kaç günde yaşananlara bakınca Sanki yapay depremler yaratılıyor.
Belki ben paranoyak biriyim. Ne diyeyim
Hocam katılıyorum. Aynı şey az önce aklıma geldi. Hatta yazacaktım da yanlış anlaşılırım diye yazamadım.
"Manisa'nın altında ne varsa rahat bırakın." diye, ama Elazığ'da da meydana gelince daha farklı düşünceler aklıma geldi.

Hocam katılıyorum. Aynı şey az önce aklıma geldi. Hatta yazacaktım da yanlış anlaşılırım diye yazamadım.
"Manisa'nın altında ne varsa rahat bırakın." diye, ama Elazığ'da da meydana gelince daha farklı düşünceler aklıma geldi.
Valla üstadım belki paronayakça düşünce ama, benim aklıma bu geliyor. Kaç yılıydı unuttum ülkemizin bir şehrinde sadece belli bir küçük alanında kar yağmıştı. Vatandaş kar' ı eline aldı, kartopu yaptı, eline çakmağı alıp karı eritmeye kalktı, kar erimek yerine siyahlaştı erimedi. Yapay afetler, yapamazlar falan demek bence yanlış olur. Yaparlar mı yaparlar.

Son düzenleme:
Büyük ihtimal ölü sayısı artıcaktır.
1 videoda 2 adet 5 katlı bina yerle bir idi rabbim yardımcıları olsun.
Beterinden saklasın

Geri