Yav gönlümden geçenler biraz vicdansızlık barındırsa da mantıken düşününce ha bu bağışıksız cinsine tükürdüğümün çekikleri bir bir düşmeye devam ederse, dünyacak donumuza lastik bulamayız.Abi aslında biraz ucu açık olsa cihaz bile üretiriz de kurallar kanunlar derken biraz sıkıntı, likit mevzusunda kimya şirketlerinde aroma ve nbase stoğu vardır diye düşünüyorum, tel pamuk zaten her türlü bulunur, bir süre de cihaz almayın zaten bu sorun doyumsuzluktan oluyo hep ???? ????
Bu arada corona virüsünden ölen en genç insan 45 yaşında diye duymuştum ve çinliler yani yaşam standartları o kadar iyi olmadığı için bağışıklık sistemleri düşük, ölümlerin sebebi aslında bu, bağışıklık sistemimizi güçlü tutup vücudumuz da inşallah sağlamsa bize korona falan dokunmaz
Derste hoca söyledi yani güvenilir kaynak bana göre ????
Öye deme abi Türkiye tekstilde bir numara ???? ???? ama demek istediğini anladım tamamen haklısın her şey çinden geliyo (gümrük vergilerini o yüzden koydular zaten) o yüzden de gerçekten dünya çapında kriz oldu yaniYav gönlümden geçenler biraz vicdansızlık barındırsa da mantıken düşününce ha bu bağışıksız cinsine tükürdüğümün çekikleri bir bir düşmeye devam ederse, dünyacak donumuza lastik bulamayız.
Eğer böyle bisey varsa sağlık için 2 fazla içerim
Dün bende sordum, ilk sorduğum yerde kalmamış biri 300 tane almış, ikincisinde marangozların kullandığı tipte ffp1 maskeyi 3.5 liraya satıyorlar. Düşünün durumu, ilk vaka ülkeye girsin kredi çekerek alırız maskeyi.Şu maskelerden baktım 1 hafta önce 55 tl olan maske 160 a çıkmış.
Dün bende sordum, ilk sorduğum yerde kalmamış biri 300 tane almış, ikincisinde marangozların kullandığı tipte ffp1 maskeyi 3.5 liraya satıyorlar. Düşünün durumu, ilk vaka ülkeye girsin kredi çekerek alırız maskeyi.
Bugün bolca vücut için dezenfektan ve izopropil alkol almayı düşünüyorum.
Ben zerre üzülmüyorum Çin için. Neticede hümanist bir insan değilimLa abi panik adamım ben etmeyin böyle, Allah'ın izniyle bişey olmaz Doğu Türkistan zulmünün diyetini ödüyorlar.
Ffp3 olanı uygunmuş ama fiyatlar uçmuş gitmiş bakanın yaptığı açıklamadan şunu anladım tüm tedbirleri aldık ama giren girdiDün bende sordum, ilk sorduğum yerde kalmamış biri 300 tane almış, ikincisinde marangozların kullandığı tipte ffp1 maskeyi 3.5 liraya satıyorlar. Düşünün durumu, ilk vaka ülkeye girsin kredi çekerek alırız maskeyi.
Bugün bolca vücut için dezenfektan ve izopropil alkol almayı düşünüyorum.
Ffp3 için kredi çekmek gerek yada tahta mod satmak en iyisi izopropil alkol ve dezenfektan kullanıp metabolizmayı sağlam tutmak gibi duruyor.Ffp3 olanı uygunmuş ama fiyatlar uçmuş gitmiş bakanın yaptığı açıklamadan şunu anladım tüm tedbirleri aldık ama giren girdi
Ffp3 un fiyati hergun 10-20 kurus artiyor tabi arada aracilar ve dolandiricilarda var. Mesela nitril eldiven iki hafta once kutusu 3.30 dolardi zaten coronadan once ihale ile hastaneler 12₺ ye falan aliyordu. Dun 4.50 dolardan satılmaya başlandı. Bende mesela 1.600bin adet eldiven mevcut 4 dolarada versen ic piyasada 6dolara kadr dolaniyor yurt disina gitmiyor gene parcalaniyor suan Polonya'da 70milyon adet ffp3 var 1.85₺ tanesi kutusunda 50 adet var ama Türkiye'de bunu 3.5₺ ye satiyorlar. Tek kullanımlik tulumlara girmiyorum bile. Ates olcer suan toplu almak imkansiz gibi... Maske ureticileri sözleşmeli calismaya basladilar. E bu piyasada inşallah corona ülkemize vurmaz ama vurursa vay halimize. Konu ecig di ama ben başka yerlere kaydim sorry.????
Adam gizli zenginlerden vergilerini odese vergi rekortmeni olur7 ay önce 5lt lik wilmar almıştım 2.5 lt kalmış, pg çok az kullanıyorum zaten, eh 5 yıllık pamuk 6-7 yıllık tel stoğumda var, nikotin buzdolabında bekliyor aromalarla birlikte, 9-10 tane mod 40-50 tane atomizer var, freze için 10 tane maske almıştım 5 tabaka filtre kağıdı da var, modifiye edip güzel maskeler yaparım. İçime doğmuş gibi stok yapmışım, virüs gelirse beni teğet geçecek gibi duruyor.
25 sene ateşliye verdiğim paraların yanında devede kulak bile kalmıyor, 3.5 senedir esigara içiyorum o kadar masraf yaptım hâlâ kârda sayılırım, sağlığa para biçilmemesini saymıyorum bile, sağlık en büyük zenginlikAdam gizli zenginlerden vergilerini odese vergi rekortmeni olur
Merhaba dostlar,Harika olur???????? Hatta detaylandırabilirsen yeni bir konuyla dahi forumun bilgisine sunalım.