• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Corona - Tedarik Denklemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acaba ilerleyen zamanda tedarik, nakliye, son kullanıcıya ulaşma konularında sorun yaşar mıyız? 2.el ürün piyasası 2.el araba piyasasına döner mi?
Antin kuntin telegram kanallarında bile stokçular piyasa altı ürünlerimiz alınır olayına girmişler.

Dikkatli şekilde süreci takip etmek şart. Zaten forumlar tam da bugünler için aslında. Üyelerimizi en doğru şekilde bilgilendirmeye gayret edeceğiz.

Üretim tesisleri durdu fakat depolar hala dolu şu anlık. Tedarik sistemi aksak olarak devam ediyor, normalde üç günde gelecek malzemeler için on gün süre verdiler. Virüse yaklaşım çok ciddi, tüm faaliyetleri durdurdular ve insanları etkileşimden uzak tutmak için çaba sarfediliyor. Çalıştığımız firmalar yakın gelecek için tedarik sisteminin bile durabileceği konusunda uyardılar. Bir hafta içinde gümrüğe gelecek malzemeler var, paket açılımları yada dezenfekte tarzı işlem olup olmadığı konusunda Çin' lilerden bilgi alacağım, buraya da mutlaka bilgilendirme yapacağım.

AScorbic Asit Türkiyeye Ağırlıklı çinn firmalarından geliyordu. Ülkenin mevcut stok durumu kafi gelmesine rağmen , şuan ithalatı durdurulduğundan dolayı birim fiyat 4 $ dan 8$ a çıktı ...

Türkiye Elektronik Sigara Piyasası nı nasıl etkiler ? Fiyatları tırmandıracaklardır. Yerli likit üreticileri hangi ülkelerden ne tedarik ediyor bilmiyorum. Ancak kesinlikle fiyatlarda tırmanış olur. ÖZellikle Çin menşeili tedarik zincirlerinde.

Üretim tesisleri durdu fakat depolar hala dolu şu anlık. Tedarik sistemi aksak olarak devam ediyor, normalde üç günde gelecek malzemeler için on gün süre verdiler. Virüse yaklaşım çok ciddi, tüm faaliyetleri durdurdular ve insanları etkileşimden uzak tutmak için çaba sarfediliyor. Çalıştığımız firmalar yakın gelecek için tedarik sisteminin bile durabileceği konusunda uyardılar. Bir hafta içinde gümrüğe gelecek malzemeler var, paket açılımları yada dezenfekte tarzı işlem olup olmadığı konusunda Çin' lilerden bilgi alacağım, buraya da mutlaka bilgilendirme yapacağım.

Harika olur???????? Hatta detaylandırabilirsen yeni bir konuyla dahi forumun bilgisine sunalım.

Tedarik etmemiz gereken neye ihtiyacımız var?Önce onu bir düşünelim.
Hazır coilli sistem kullananlar hariç,hiç birimizin bir şeye ihtiyacı yok.
Elbette sarf malzemeleri ayrı tutuyorum.
Sarf malzemeler için de tel tedarikçileri zaten USA ya da Avrupa üzerinden çekiyorlar ürünleri.
Piyasada pamuk mu bitti?Geçici bir süre de olsa İpek'ten organik pamuk alınır.

Genel konuşacağım ama,ilzenimim bu yönde;
Bizim alışverişlerimiz ihtiyaçtan çok "acaba bu nasıl?" a evrildi...Bir süre "acaba bu nasıl?" krizlerimizi tetiklersek bizi etkilemeyecek virüstür kendileri :)

Elbette işini düzgün yapan,elindekini karaborsa olarak insanlara satmayacak tedarikçiler var.
Piyasa araştırması yapıp ona göre ürün temini yapılırsa bu "çakal" arkadaşlara fırsat vermemiş oluruz. Maksimum bir ay daha bu kargo krizi sürer,sonrasında eskisi gibi olur diye düşünüyorum.Sonuçta tüm dünyaya aklımıza gelebilecek her şeyi satan bir ülkeden bahsediyoruz.Çekikler zekidir,hallederler..

İlk mesajdaki araba piyasasına ithafen;
2016'da Pico'yu 450 liraya satanları da gördük,unutmayalım.O zaman o paraya iki çeyrek altın alınıyordu :)
Ürün girişi arttıkça mecbur fiyatlarda "insanlaşmaya" gidildi.Yine öyle olacaktır.

Aha burası kalabalik :D yav tauren one satan banada uğrasın yaaa ama insanı fiyatla :P vallahi yoksa o korona buraya gelecek bana zorla Çin'den sipariş ettirmeyin :D

Şaka bir yana 4 Şubat'ta Md rta mı teslim aldım 18 Şubat'ta yani bugün almış olduğum vandy vape süper fine fused clapton ni80 Türkiye topraklarına ayak basmış durumda ve eğer bulamazsam buralarda birde tauren one atomizer gecicem. İşin acikcasi sanırım bu benim için bir firsat araba bile sokabilirim gibi geliyor gümrükten

15-20 civarı çine gittim bi kerede Wuhan'a gitmiştim,sene 2008'di,orası shandongun dışında biraz içeri doğru,yolda yürürken insanlar çocuklarını kucağıma verip resim çektirirdi,yabancıya shanghai veya pekin kadar aşina değil daha kapalı toplumdu..Şimdi arkadaşlarımda var orada konuşuyoruz evden çıkamıolar ama mevcut durumu da bizim kadar görebiliyorlar,CCTV harici yok medya o da devlet yani..Çin bazı konularda bana göre en kapitalisti ama bu gibi durumlardada komünizmi kullanır..Başka rahat davranılacak ülkede olsa belki dahada yayılırdı bu virüs ama devlet sert tedbirler alıyor..eğer bu olay kontrolden çıkarsa bizim mod atoya gelene kadar don lastiği tedariği bile global olarak sıkıntılı olacak..

Geri