2.El Ürün Satış Converter sbs , Era v3, Penodat V1, Xros4 , Vaporesso Forz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zqwzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zqwzi

Community
A.İlan Bilgisi
Bu ilan diğer mecralarda da yayınlanıyor.
B.İlan Şekli
Çoklu Ürün İlanıdır (Sadece 2.El)
1.Ürün Fiyatı
1500
2.Ürün Fiyatı
1500
3.Ürün Fiyatı
1400
C.Ürün Açıklamaları Şartı
  1. Evet, Ürün Açıklamalarını Yaptım.
D.Fotoğraf Şartı
  1. Evet, Ürün/Ürünlerin Fotoğrafı Ekledim.
E.Bilgi Notu Şartı
  1. Evet, Fotoğraflarda Bilgi Notu Var
F.Kargo Kime Ait?
Kargo Alıcıya Aittir.
SBTV Sorumluluk Reddi
  1. ONAYLIYORUM

jpg phone

Bıraktığım için satılık. Sihirlibuhar'a özel fiyatlar. Başka bir platformda daha ilanda(kaldırılsın talebi verildi) ancak daha uygun fiyatlara burada listeledim.

1) Ambitions mod converter sbs mod:

Çok severek kullandığım, uzun atomizerlerle kibar setuplar oluşturabileceğiniz en güzel sbs modlardan biridir. Sadece siyah plastik kısımlarında hafif boya atmaları ve çizikler mevcuttur.

Fiyat: 1500 tl

2) Auguese era v3 rta:

Gündelik kullandığım atomizer. Boyuna göre buharının soğukluğu en sevdiğim tarafı. Kutu içeriği tamdır. Kozmetik olarak sorunsuza yakındır. 10/9 diyebilirim.

Fiyat: 1500 tl

3) Vaporesso Xros4 pod mod:

Sıfır gibi, herhangi bir sorunu yoktur. Kutusu kablosuna kadar her şeyi tamdır. Sadece üzerinde gelen 0.8'lik coil kullanılmıştır. Pakette gelen 0.4 coil'e ek olarak 4lü sıfır jelatinli 1 ohm coil mevcuttur. Sadece 4'lü coil fiyatını düşününce cihaz çok uyguna geliyor.

Fiyat: 1400

4) Penodat V1:

Severek kullanmıştım. Üzerinde helis tank var ona ek olarak orjinal spica pro camı vardır ve bire bir uyumludur. Kutusunda yer alan bubble cam çatlak ancak kullanıma engel durumu yoktur. Yanında ekstra alınan kaliteli oring seti ve vidalar mevcuttur. kozmetik durumu 10/7.

Fiyat: 700 tl

5) Vaporesso Forz TX80 mod:

Zamanında Aegis mod alacakken çok kaba gelmesi nedeniyle bu modu almıştım. Çok memnun kaldım. Kozmetik olarak boya atma sorunları ve çizikleri var. Çalışması kusursuz, axon chipli, ateşlemesi stabil, hızlı şarj olan bir mod. Kutusunda yedek şarj yeri tıpası vardır.

Fiyat: 800

Drive üzerinden detaylı fotoğrafları paylaştım isteyene video ve daha detaylı fotoğraflar atılır. Kargo anlaşmam yok Ptt ile gönderiyorum.

Geri