• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Cloud Cotton Alınır MI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taruto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sagol abi, simdi ayildim, Munadi arkadisimiz aslinda marka yazmis ama gozumden kacmis.

Vapefly'in pamugu son donemde gozdem oldu. Bir firmadan tel alirken gordum, sattigi tek pamuk buydu ve denemek icin aldim. Epey memnun kaldim. Emis hizi, koydugun gibi kalmasi ve aroma aktarimini cok begendim.
Benimde çok beğendiğim bir pamuk vardı. Engeston artık bulunmuyor. Fazla fazla almadığım için çok pişmanım. Pamuk öyle güzel bir pamuktuki, tank bitti diyelim tanka farklı bir likit koydun. Bir iki puff tan sonra, o yeni koyduğun likitin tadını tam olarak alabiliyorsun. Çok beğenmiştim. Bulabilsem fazla fazla alıcam ama buluamıyorum. Hatta bir tedarikçi ile özel konuşmam olmuştu. Getirecekti falan sonra, ürünü göndermemişler. Satan duyan olursa bilgilendirirse sevinirim

Daha once paylasmistin ve ben de deli gibi arayip bulamamistim :) Bu soyledigim pamuk denk gelirse mutlaka dene ama, memnun kalacagini dusunuyorum. 5 kutu aldim fasttech'ten gelene kadar eldeki CB V2 + Prime ile donusumlu gidecegim artik :)

Daha once paylasmistin ve ben de deli gibi arayip bulamamistim :) Bu soyledigim pamuk denk gelirse mutlaka dene ama, memnun kalacagini dusunuyorum. 5 kutu aldim fasttech'ten gelene kadar eldeki CB V2 + Prime ile donusumlu gidecegim artik :)
Not aldım, kesin denicem. Ama aklım hala engeston pamukta, bulamadım gitti. Ara ara aklıma geldikçe yine arıyorum ama nafile yok????

kapıya gelip el öpene haçlık var didik ya ???? ???? iban neyin yapamıyom ben. yaşlılık işde ????????
Kapıya gelene kadar yolda koronalaniriz :)
Neyse çok şey etmeyelim konuyu
Ekonomik ve içiminden keyif aldığım pamuk muji ile rayonu yari yarıya yakın birleştirmek
Öncede yazmıştım sanırım
Elinde muji ve rayonu olanların denemesini tavsiye ederim

Geri