• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Cloud Cotton Alınır MI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taruto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Esf den atilmama.sebep olan pamuktur. :)
Ben almam.
Alman pamuğu gibi gösterilmeye çalışılan, bir Türk tarafından paketlenen ve satılan pamuk.
Kullanıcıları yarı yarıya memnundu.

Uygun fiyatli pamuk bakiyorsaniz Rayon pamuk işinizi görecektir.
Aksi takdirde CB Prime kendi adıma zirvedir.

Esf den atilmama.sebep olan pamuktur. :)
Ben almam.
Alman pamuğu gibi gösterilmeye çalışılan, bir Türk tarafından paketlenen ve satılan pamuk.
Kullanıcıları yarı yarıya memnundu.

Uygun fiyatli pamuk bakiyorsaniz Rayon pamuk işinizi görecektir.
Aksi takdirde CB Prime kendi adıma zirvedir.
Arkadaşa aynen katılıyorum deneme amaçlı aldım sentetik bir tadı var pamuğun ayrıca telini de deneme fırsatım oldu olması gereken ohm değerinden çok fazla sapıyor tedarikçisi arkadaşa sorduğumda ise gayet normal cevabı alınca direk çöpe salladığım ürünlerdir.

Son düzenleme:
Cloud Cotton pamuğu kullanmış olan bir yakınımın tavsiyesi üzerine piyasaya ilk çıktığı zamanlarda aldım. Pamukta yoğun bir kimyasal-sentetik koku vardı ve neredeyse tank bitene kadar o koku devam ediyordu. Belki benim aldığım paket, paketleme esnasında bir talihsizlik yaşamıştır (kokuya sebep olacak ortam kirliliği veya yakınında bulundurulan başka bir madde gibi) veya partiler arası fark vardır düşüncesiyle yeniden aldım ama sonuç aynıydı. Pamuğu temiz bir ortamda uzun süre havalandırdım falan ama o kokudan kurtulamadım ve cloud cotton sayfasını kendi adıma kapattım. Bu sebeple tavsiye etmiyorum.

Cloudwire markasını çokça kullanıyorum. Özellikle tellerini, cloud cotton'a gelecek olursak ben tavsiye etmiyorum. Rayon pamuk kadar performans vermiyor, cloud cotton fiyatına 2 metre rayon pamuk geliyor. Ha, cloud cotton alırsan pişman eder mi? Bence etmez. Bazı Üstadlar, koku ve tad sıkıntısı olduğunu dile getirmişler. Ben 4 paket kullandım. 3 paket çok temizdi, lakin son paketin yarısına geldiğimde. Pamuk tadı ve aromada düşüş hissettim. Buda ürünün kalitesinde stabilite olmadığını gösteriyor.

Daha önce 3 sarım kullanıp çöpe atmıştım, aromamizer plusta 5-6ml likit tüketmeme rağmen hala pamuk tadı geliyordu. Şu an Ud Miracle ve CB Prime kullanıyorum

Lifleri karma karışık olan ve hemen kopabilen, esigarada kullanmaya uygun görmediğim çakma pamuk. Bir tane elime ürün alırken hediye geldi, ben de hediye verdim. Sonra bir başkası daha hediye vermiş ben de bişey satarken hediye vereceğim. Benim için borcam gibi oldu ???? Bedavaya göndereyim diycem ama kargo paranıza yazık.

Kendim kullanmadım açıkcası ama sırf paketlemesinden ötürü bile bana pek kaliteli gelmedi. Kese kağıdına konulup satılıyormuş hissi yarattı bende. Ama yinede kullanmadan önyargı ile yanaşmakta yanlış tabi.

Bu pamukla ilgili bir şiir yazılmış, yapıştırıyorum...

Ustam biz kullanıyoruz...
Ticari sırdır...
Zaten...
Premium denilen likitler de...
Hep Çin Malı nbase...
Pamuklar Almanya...
Telleri de hepimiz kullanıyoruz...
Ustam...
Ticari sırlı nbase, en çok tercih edilendir...
Keza Almanya'da vapeshoplarda satılan pamuk...
Ya da tel...
Aman keyfimiz kaçmasın Ali Rıza bey...

Geri