• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Cdd aromaları demlemiş arkadaşlar

tabak no 1 i 27ga 2.5 mm 7 tur da buharladım tütünü çiğnemiş gibi bir damak tadı oldu fakat 3 ,4 çekimden sonra aroma azaldı buda çalkalamadan atomizere direk likit doldurduğum için galiba, boğaz vurumu 1.8 mg /30 pg ile fazlaca hatta tabiri caizse zımpara hissi vericek derecede , çemen kokusuna benzeyen bir koku buharlarken almadım fakat sonrasında çok hafif bir koku oldu
CDD ilk geldiginde en sevdigim aromasiydi. Bir sure sadece 1 no kullandim. O sure zarfinda terim bile çemen kokuyordu :/

FE için belkide aralarında en güzeli real cig olabilir. %50-%50 555-real cig karıştırıp da denemiştim öylede fena olmamıştı.
Fe de bir çoğunu denedim. İçinden en beğendiğim real cig oldu. Genel kanı da bu yönde. Hatta real cig buharladım buharlayalı başka likit içemez oldum. En son 2 hafta önce bir iki farklı hazır likit aldım onları hediye etmek zorunda kaldım. Şu an tek umudum demlenmesini beklediğim virginia. ???? O da olmazsa farklı arayıştan vazgeçeceğim. Sek nbase ve real cig devam..

Fe de bir çoğunu denedim. İçinden en beğendiğim real cig oldu. Genel kanı da bu yönde. Hatta real cig buharladım buharlayalı başka likit içemez oldum. En son 2 hafta önce bir iki farklı hazır likit aldım onları hediye etmek zorunda kaldım. Şu an tek umudum demlenmesini beklediğim virginia. ???? O da olmazsa farklı arayıştan vazgeçeceğim. Sek nbase ve real cig devam..
Virginia tatlı tütün abi. Kokusu ne vaad ediyorsa veriyor. Kaç gün oldu demlemeye bırakalı bilmiyorum ama bence bir tank dene derim. Ben çok severim virginia :)

İnşallah beğenirsiniz üstad :)
Dayanamadım şimdi deniyorum. Yalnız 6mg içiyorum yanlışlıkla 9 mg nbase ile demlemiştim. ???? İlk bir iki fırtta net bir şey diyemiyorum. Flash 17 ye doldurdum. Şeker tadı almadım. Buna sevindim.
Açıkçası ne tadı aldığımı da çözemedim. Dome 3 ve spica ile de deneyeceğim ilerleyen günlerde. Teşekkür ederim hocam.

Geri