serdarbaser
Community
Cdd aromalarının tütünlü çeşitlerinde tribecaya en yakın ve sigara hissiyatı veren çeşitleri hangileri
CDD ilk geldiginde en sevdigim aromasiydi. Bir sure sadece 1 no kullandim. O sure zarfinda terim bile çemen kokuyordu :/tabak no 1 i 27ga 2.5 mm 7 tur da buharladım tütünü çiğnemiş gibi bir damak tadı oldu fakat 3 ,4 çekimden sonra aroma azaldı buda çalkalamadan atomizere direk likit doldurduğum için galiba, boğaz vurumu 1.8 mg /30 pg ile fazlaca hatta tabiri caizse zımpara hissi vericek derecede , çemen kokusuna benzeyen bir koku buharlarken almadım fakat sonrasında çok hafif bir koku oldu
FE için belkide aralarında en güzeli real cig olabilir. %50-%50 555-real cig karıştırıp da denemiştim öylede fena olmamıştı.FE aromalar için hissettiğiniz yanlış değil hocam. Açıkçası 2 ay demlenmiş real cig aroma olarak daha iyi geliyor bana. ????
Fe de bir çoğunu denedim. İçinden en beğendiğim real cig oldu. Genel kanı da bu yönde. Hatta real cig buharladım buharlayalı başka likit içemez oldum. En son 2 hafta önce bir iki farklı hazır likit aldım onları hediye etmek zorunda kaldım. Şu an tek umudum demlenmesini beklediğim virginia. ???? O da olmazsa farklı arayıştan vazgeçeceğim. Sek nbase ve real cig devam..FE için belkide aralarında en güzeli real cig olabilir. %50-%50 555-real cig karıştırıp da denemiştim öylede fena olmamıştı.
Cdd aromalarında hiç tribecaya yakın bi tat alamadım ben.Deneyip en beğendiğim aromaları No:4 ve No:8
Var mı bilmiyorum ama FE için de CDD için de ayrı ayrı yorum sayfası açılsa hiç fena olmazdıVarsa bende merak ediyorum ama denediğim kadarıyla yok.
1, 2, 4, 7, 8, 14, 22, 30, 35, 158 denediklerim.
Aslında toplu bir inceleme/başvuru konusu açsak faydalı olacak.
Virginia tatlı tütün abi. Kokusu ne vaad ediyorsa veriyor. Kaç gün oldu demlemeye bırakalı bilmiyorum ama bence bir tank dene derim. Ben çok severim virginiaFe de bir çoğunu denedim. İçinden en beğendiğim real cig oldu. Genel kanı da bu yönde. Hatta real cig buharladım buharlayalı başka likit içemez oldum. En son 2 hafta önce bir iki farklı hazır likit aldım onları hediye etmek zorunda kaldım. Şu an tek umudum demlenmesini beklediğim virginia. ???? O da olmazsa farklı arayıştan vazgeçeceğim. Sek nbase ve real cig devam..
Anaa ben tatlı hiç sevmem 13 gün oldu. Yarın taze pamuklama ile deneyeyim. İnşaallah baymaz tatlılıktan.Virginia tatlı tütün abi. Kokusu ne vaad ediyorsa veriyor. Kaç gün oldu demlemeye bırakalı bilmiyorum ama bence bir tank dene derim. Ben çok severim virginia
Şekerlilik oranı çok yok ama hafif bir tatlılığı var. Ben chemnovatic nbase ile demlemiştim hatta. 70/30 6mg.Anaa ben tatlı hiç sevmem 13 gün oldu. Yarın taze pamuklama ile deneyeyim. İnşaallah baymaz tatlılıktan.
Bende 60 40 6mg oxi merck sig ile demledim.Şekerlilik oranı çok yok ama hafif bir tatlılığı var. Ben chemnovatic nbase ile demlemiştim hatta. 70/30 6mg.
İnşallah beğenirsiniz üstadBende 60 40 6mg oxi merck sig ile demledim.
Dayanamadım şimdi deniyorum. Yalnız 6mg içiyorum yanlışlıkla 9 mg nbase ile demlemiştim. ???? İlk bir iki fırtta net bir şey diyemiyorum. Flash 17 ye doldurdum. Şeker tadı almadım. Buna sevindim.İnşallah beğenirsiniz üstad