serdarbaser
Community
Cdd aromalarının tütünlü çeşitlerinde tribecaya en yakın ve sigara hissiyatı veren çeşitleri hangileri
Tribecaya yakın tat veren rastlamadım, sigara hissiyatı veren aroma yada likit arıyorsanız denediklerim arasındaCdd aromalarının tütünlü çeşitlerinde tribecaya en yakın ve sigara hissiyatı veren çeşitleri hangileri
Tribecaya yakın tat veren rastlamadım, sigara hissiyatı veren aroma yada likit arıyorsanız denediklerim arasında
Black Note Quartet (latakia)
OAKVAPE latakia
önerebilirim. CDD aromaları sigara hissiyatından daha çok tütün hissiyatı veren aromalardir, içlerinden no:8- no:4 hafif çemen kokusu veren no:1 deneyip kullanıp beğendiğim aromalar
İçerken o kadar hissedilmiyor da buharlarken dışarı salınan koku fena oluyorHocam bu çemen bildiğimiz meze olan çemen değil mi ? Bol baharatlı acılı tadı var. Kokusu fenadır o aromanın o zaman ????
İçerken o kadar hissedilmiyor da buharlarken dışarı salınan koku fena oluyor
No: 1 değil miydi çemen kokusu veren?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal tütün aromalarında dediğiniz doğru en az 1 ay demleme süresi gerekiyor ama CDD ve FE (Flavour Express) tütün aromalarında kimi arkadaşlar salla ve iç (shake and vape) yapıyor kimi 3-7 gün bekliyor bu saydığım aromalardan bir çoğunun uzun süre demlemelerde tadının değişmediği hatta azaldığı yönünde görüşler ve gerçekler var. demlediğiniz likiti günde bir iki çalkalama ile 3-4 gün sonra tüketmeye başlayabilirsiniz.tabak no 1 ve 2 den 100 ml yüzde 3 oranla demlenmeye bıraktım önerilen demlenme süresi 7 gün fakat genelde tütün aromaları için 30 gün öneriliyor tavsiyesi olan arkadaş varmı ?
tavsiye için teşekkürler demlenme olayı konusunda çokda sabırlı değilimNormal tütün aromalarında dediğiniz doğru en az 1 ay demleme süresi gerekiyor ama CDD ve FE (Flavour Express) tütün aromalarında kimi arkadaşlar salla ve iç (shake and vape) yapıyor kimi 3-7 gün bekliyor bu saydığım aromalardan bir çoğunun uzun süre demlemelerde tadının değişmediği hatta azaldığı yönünde görüşler ve gerçekler var. demlediğiniz likiti günde bir iki çalkalama ile 3-4 gün sonra tüketmeye başlayabilirsiniz.
Eve gidince ilk işim tadlarına bakmak teşekkür ederim tavsiyeniz için30ml lik 3 şişe, 70/30 9mg aroma oranı: %2, olarak demlediğim CDD No:8 lerin son şişesini bugün açtım. İlk şişeyi 3 gün demledikten sonra içmeye başladım. Aralarında kesinlikle bir fark olduğunu söyleyebilirim. Fark olarak aromada azalma hissettim. Bu azalmayı haftada 3-4 gün içtiğimden dolayı mı acaba diye düşünerekten haftada 1-2 güne indirerek de denedim ve evet aromada azalma yaşanıyor bence. Shake and vape olmasada 2-3 gün dinlendirmek daha iyi olabilir. Bütün CDD aromaları aynı mıdır bilmiyorum ama No:8 için uzun demleme tavsiye etmem. Bundan sonra 30luk şişe yapar 2-3 gün dolapta bekletir içmeye başlarım. Bitmesine yakın yeni bir şişe daha demlerim.
FE için denemelerimi de yine aynı şekilde yaptım. Denediğim aromalar ise french pipe, cherry cigar, Mlb, 555, real cig, dunhill, cohiba, inport ve golden virginia. FE aromalarında herhangi bir azalma farketmedim diyebilirim. Belki de psikolojiktir Tabi yorumlarım tekrar söyliyim bence kişiden kişiye deyişebilir. Sevgiler.
Ben de 500ml 70/30 15mg %2 ile , real cig, cohiba, 555, ccd8, ccd309 demledim 10 gün cıvarı oldu, bir 10 güne kadar diğerleri bitmeye başlar bunlara döneriz artık.30ml lik 3 şişe, 70/30 9mg aroma oranı: %2, olarak demlediğim CDD No:8 lerin son şişesini bugün açtım. İlk şişeyi 3 gün demledikten sonra içmeye başladım. Aralarında kesinlikle bir fark olduğunu söyleyebilirim. Fark olarak aromada azalma hissettim. Bu azalmayı haftada 3-4 gün içtiğimden dolayı mı acaba diye düşünerekten haftada 1-2 güne indirerek de denedim ve evet aromada azalma yaşanıyor bence. Shake and vape olmasada 2-3 gün dinlendirmek daha iyi olabilir. Bütün CDD aromaları aynı mıdır bilmiyorum ama No:8 için uzun demleme tavsiye etmem. Bundan sonra 30luk şişe yapar 2-3 gün dolapta bekletir içmeye başlarım. Bitmesine yakın yeni bir şişe daha demlerim.
FE için denemelerimi de yine aynı şekilde yaptım. Denediğim aromalar ise french pipe, cherry cigar, Mlb, 555, real cig, dunhill, cohiba, inport ve golden virginia. FE aromalarında herhangi bir azalma farketmedim diyebilirim. Belki de psikolojiktir Tabi yorumlarım tekrar söyliyim bence kişiden kişiye deyişebilir. Sevgiler.
FE aromalar için hissettiğiniz yanlış değil hocam. Açıkçası 2 ay demlenmiş real cig aroma olarak daha iyi geliyor bana. ????30ml lik 3 şişe, 70/30 9mg aroma oranı: %2, olarak demlediğim CDD No:8 lerin son şişesini bugün açtım. İlk şişeyi 3 gün demledikten sonra içmeye başladım. Aralarında kesinlikle bir fark olduğunu söyleyebilirim. Fark olarak aromada azalma hissettim. Bu azalmayı haftada 3-4 gün içtiğimden dolayı mı acaba diye düşünerekten haftada 1-2 güne indirerek de denedim ve evet aromada azalma yaşanıyor bence. Shake and vape olmasada 2-3 gün dinlendirmek daha iyi olabilir. Bütün CDD aromaları aynı mıdır bilmiyorum ama No:8 için uzun demleme tavsiye etmem. Bundan sonra 30luk şişe yapar 2-3 gün dolapta bekletir içmeye başlarım. Bitmesine yakın yeni bir şişe daha demlerim.