ryuce
Community
Arkadaşlar merhaba, Caliburn serisini severek yıllardır kullanıyordum. Ama yaklaşık 6 aylık g4 cihazım şarj %80 de battery low arızası vermeye başladı, cihazı şarj ettikten sonra sadece 15–20 çekim yapabiliyorum. Sonrasında batarya %80 civarında görünmesine rağmen 1-2 saniye çekimde kesip “battery low” hatası veriyor. İlk batarya hatalı ya da hızlı şarj cihazından kaynaklı sandım ama daha sonra 0.6 coille deneyip asıl sorunun 0.4 coil olduğunu düşündüm, yine 0.6 kullanan kardeşimin cihaza 0.4 lük coili taktım o cihaz da cosladı, Biraz bekleyince tekrar birkaç puff veriyor ama sonra aynı döngü devam ediyor.
Bu sorunla ilgili firmaya mail attım, farkındamısınız g5 te buna önlem aldınızmı falan diye ama otomatik alakasız bir cevap geldi. Instagram’da yorum attım, bizim firmalar gibi yorumu sildiler
Şimdi bu firmanın bizi takıp bir aksiyon alması için nereye yazabiliriz bildiğiniz büyük yabancı forumlar varmı yardımcı olabilirmisiniz.
Bu sorunla ilgili firmaya mail attım, farkındamısınız g5 te buna önlem aldınızmı falan diye ama otomatik alakasız bir cevap geldi. Instagram’da yorum attım, bizim firmalar gibi yorumu sildiler
Şimdi bu firmanın bizi takıp bir aksiyon alması için nereye yazabiliriz bildiğiniz büyük yabancı forumlar varmı yardımcı olabilirmisiniz.