• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Çakma sbtv (pomodturkey) sorunu

Burada yaptığım atomizer kıyaslamasını diğer forumda açmadım utandığımdan adamlar komple sistemimi kopyalamışlar helal olsun valla ne demek gerek bilmedim yazık çok çok yazık
Artık sıkıldım bu olaydan şikayetlermi dersin fahiş fiyatlarmı dersin sözde sektörün büyüklerinin birbirlerine olan kinimi dersin cahil olup kendini bilgin sanan mı dersin keşke bu işide bırakabilip uzaklaşabilsem

valla üstad, datamızla alakalı bir durum söz konusu değil, sistemimize giriş yok, bu çakallığı nasıl yapmışlar, bu kadar mı işsizler çözemedim.

E yani öyle oluyor işte üstadım, üşenmemiş sayfa sayfa kopyalamış gibi duruyor. Olur ya, yapılır yani, ülkemizde işsiz de, işsiz olup aklı sadece haksız kazanca, kolaydan para kazanmacılığa, emek hırsızlığına, çok afedersiniz itliğe çalışan çok. Neden çalmasın? Neler çalıyor kim bilir günlük hayatında, bir esigara forumunda üretilen bilgiyi mi çalmayacak? Kanun yok, engel yok sonuçta. Geçmiş olsun.

Geri