Hocam bununla ilgili ne kadar eminsiniz merak ettim. Ben merckle cok hasir nesir olmusumdur dunyanin bir cok tarafinda. Baska markalar genelde kendi etiketini basar mercke.Sigma ve merkli kombilar benim için en boş olanlarıdır tat ve koku içermez sigmada arada şeker tadı gelebilir
Ve merk sadece tr de iyi sayılıyor bu bu işin prf. Ülkelerde adamların ismi Yok
abi bu nbasedeyı nikotin oranını nasıl ölçerizYa ben kimya muhendisiyim kendim nikotin zararli bir kimyasal degil aslinda ama istememin sebebi surekli reseptorleri calisir vaziyette tutmamak ve saflik suphelerim. Kendim isin icinde oldugum icin yani bir nikotin yaparim ayni formul farkli izomer vs isiklar gider o yuzden geri duruyorum biraz.
Wilmar nickselect Chem bunlar e-sıgara ıcın uretılmıs ve usa da tutulan markalarHocam bununla ilgili ne kadar eminsiniz merak ettim. Ben merckle cok hasir nesir olmusumdur dunyanin bir cok tarafinda. Baska markalar genelde kendi etiketini basar mercke.
Haa urunleri e sigara icin degil anladim ben sey anlamistim mercki taniyan eden yok diye anladim. Evyapa yeni basladim cunku direk merck aldim 3M seklinde hepsini ama bogaz vurumunu bir tik ust ariyorum suandaWilmar nickselect Chem bunlar e-sıgara ıcın uretılmıs ve usa da tutulan markalar
"merk bilinmiyor ve merk kendisi soyluyormuş ve satışını yapmıyormuş bizim urunlerımız e-sıgara için değil diye"
Lab analizi gerekiyor ne yazik ki evde ben bile olcemem belki yani co2 odasi kurcan da nbaseyi yakican da nikotini ordan olccen cok sallamasyon bir sey dedigim kafeinden yola ciktim onu soyliyim hahahahahaha ama arastirmak icin yeni konu cikti. Arastiracagim.abi bu nbasedeyı nikotin oranını nasıl ölçeriz
ben bir video gormustum sararmaya göre renk değişimine göre bakıyorlardı 3-5 sene ıncekı bır e-sıgaracıların bulusmasındda masada olcuyorlardı ama nerde bulacam o vıdeoyuLab analizi gerekiyor ne yazik ki evde ben bile olcemem belki yani co2 odasi kurcan da nbaseyi yakican da nikotini ordan olccen cok sallamasyon bir sey dedigim kafeinden yola ciktim onu soyliyim hahahahahaha ama arastirmak icin yeni konu cikti. Arastiracagim.
PG basf yaparsan daha sert boğaz vurumu olur. Kendim yıllarca 3c kullanıyorum. Birçok marka denedim aromada değiştiriyor. Ama ne yaparsan yap boğazın alışıcaktırMerk BENCE turk kımya firmalarının uydurdugu abarttıgı bir marka
ben bir video gormustum sararmaya göre renk değişimine göre bakıyorlardı 3-5 sene ıncekı bır e-sıgaracıların bulusmasındda masada olcuyorlardı ama nerde bulacam o vıdeoyu
basf denemedım yazıları okudum oyleymıs ama deneyeceğim en kısa zamanda sagolun ılgınız ıcınPG basf yaparsan daha sert boğaz vurumu olur. Kendim yıllarca 3c kullanıyorum. Birçok marka denedim aromada değiştiriyor. Ama ne yaparsan yap boğazın alışıcaktır
Hocam ben 3m %20 aromayla 80/20 demledım. biraz hafıf kactı ne onerırsın nık arttırmadan bogaz vurumu bır tık daha ıyı olsa olacak gıbı vg pg nık marka olarak nasıl kombın yapayım?PG basf yaparsan daha sert boğaz vurumu olur. Kendim yıllarca 3c kullanıyorum. Birçok marka denedim aromada değiştiriyor. Ama ne yaparsan yap boğazın alışıcaktır
Renge gore bır cesıt sprekturum afm tarzı bır sey mıMerk BENCE turk kımya firmalarının uydurdugu abarttıgı bir marka
ben bir video gormustum sararmaya göre renk değişimine göre bakıyorlardı 3-5 sene ıncekı bır e-sıgaracıların bulusmasındda masada olcuyorlardı ama nerde bulacam o vıdeoyu
abi bu nbasedeyı nikotin oranını nasıl ölçeriz
Eskiler tanır, bilir:Lab analizi gerekiyor ne yazik ki evde ben bile olcemem belki yani co2 odasi kurcan da nbaseyi yakican da nikotini ordan olccen cok sallamasyon bir sey dedigim kafeinden yola ciktim onu soyliyim hahahahahaha ama arastirmak icin yeni konu cikti. Arastiracagim.
Nasıl setup kullanıyorsunuz bilmiyorum. Merck zaten soft içimli, nic ne kadar vs bunları kendine göre ayarlarsin Chem kullanabilirsiniz , sig nic kullanabilirsinizHocam ben 3m %20 aromayla 80/20 demledım. biraz hafıf kactı ne onerırsın nık arttırmadan bogaz vurumu bır tık daha ıyı olsa olacak gıbı vg pg nık marka olarak nasıl kombın yapayım?