aroma cok az kullanıyorum TFA karamel %5-6 gibi - CdD No-30 %1-2 gibiFarklı telleri deneyebilirsiniz aslında; Titanium gibi.
Ben olsam nikotinden ziyade aromanın zararından endişe ederdim. Nik arttırırım veya FEV tarzı bir atoya geçerim.
Hocam benim taktiğim iki farklı nikotin ve iki atomizer kullanmak beli bir süre sonra boğaz alışıyor vurumu düşük alıyorum Şuan 4-5mg ve 9-10mg iki çeşit kombinasyonum var. İki atomizerim sarılı eve gelince düşük nikotinli ile takılıyorum hem aromayi daha güzel alıyorum hemde boğaz resetleniyor.aroma cok az kullanıyorum TFA karamel %5-6 gibi - CdD No-30 %1-2 gibi
zaten böbreklere ağrı yapıyor fazlası nik. fazla yaparsam bu seferde fazla içemem Flash 23mm kullanıyorum
zaten nik. bile sıfırlayabilirim ben boğaz vurumu müptelası olmuşum
Dostum şuan elimde bugün sitelerin nbase var bende farklılıklarını araştırmak için yaklaşık 2aydir bunları tedarik ettim ve 3chem 9n de golden hariç hepsi aynı ülkede dahilhocam o nbase 9mg nic olmayabilir
hemen örneklem
ben çinden likit almıştım (peheey ne günlerdi be)
ben nic zehirlenmesi yaşadım 6mg nic ile
burada o dönem aldığımız malzemenin ya nic oranı düşüktü ya da kana daha az karışan bir yapısı vardı emin değilim
9mg chem içmek her babayiğidin harcı değildir ama 18mg nic'e kadar ben normal karşılıyorum gerçekten chem 9mg sizi kesmiyorsa arttırın sonra azar azar düşürürsünüz oranı (6mg içiyorum)
senin yerinde olsam birkaç farklı tedarikçiden (isim vermiyim) 9mg 3chem alır denerdim...
paslı nbasein tadı ayrı güzelböbrek ve boğazınıza yazık ve daha kimbilir nelerinize yazık
Sigma ve merkli kombilar benim için en boş olanlarıdır tat ve koku içermez sigmada arada şeker tadı gelebilirBen 3M 80/20 4N aldım ılkeden ayrıca mıxy dıy kıtte aldım lemon tart. banada hafıf geldı nıc arttırmak ıstemıyorum. merckten bır tık fazla bogaz vurumu neyden alabılırım?
Ve sigma-merck-merck kombınasyonu nasıldır?
Bende boyle istiyorum ozelden ulascam sanaBen Sigma kullanıyorum 80/20 9mg ve bunu %7 aroma ile demledim bana göre enfes bir içimi var nikotini istediğim gibi hissediyorum.
Yarı DL olarak tüketiyorum önce ağız sonra çiğer şeklinde benim sevdiğim içim bu.
öncesinde %15 aroma ile demlerdim su gibi oluyordu mg yok gibi aroma oranını düşürünce hissiyat güzel oldu nikotinde.
boğaza dokunsun isterseniz vilmar en iyisi olabilir chem fazla sert olur DL için.
meck pürüssüz içim olarak kendini reklam eder açıklamaları okumuşunuzdur. pürüzsüz yani boğızı tırmalamayan çiğere rahatca buhar doldurmayı sağlayan olan bir içim.
hocamız pm umarım bakarBende boyle istiyorum ozelden ulascam sana
Yazdim hocam cok saol sana da bakar ben baska forumdan biliyorum tuncay&kedileri cok iyi bir insanhocamız pm umarım bakar
Ben onun içtiği likitin tarifini bbilirim benim p.m bakar bakar bakmasın kedilerini kaçırırımYazdim hocam cok saol sana da bakar ben baska forumdan biliyorum tuncay&kedileri cok iyi bir insan