• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Boğaz Vurumu En Fazla Olan NBase

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PcKoPaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PcKoPaT

Council
Sizce hangisi arkadaşlar denedikleriniz arasında
Ben 3chem en fazla olan ama az geliyor dahada yükseltmek istiyorum boğaz vurumunu 9N kullanıyorum daha fazla Nik. seviyesini yükseltmek istemiyorum

Farklı telleri deneyebilirsiniz aslında; Titanium gibi.
Ben olsam nikotinden ziyade aromanın zararından endişe ederdim. Nik arttırırım veya FEV tarzı bir atoya geçerim.

Farklı telleri deneyebilirsiniz aslında; Titanium gibi.
Ben olsam nikotinden ziyade aromanın zararından endişe ederdim. Nik arttırırım veya FEV tarzı bir atoya geçerim.
aroma cok az kullanıyorum TFA karamel %5-6 gibi - CdD No-30 %1-2 gibi
zaten böbreklere ağrı yapıyor fazlası nik. fazla yaparsam bu seferde fazla içemem Flash 23mm kullanıyorum
zaten nik. bile sıfırlayabilirim ben boğaz vurumu müptelası olmuşum

aroma cok az kullanıyorum TFA karamel %5-6 gibi - CdD No-30 %1-2 gibi
zaten böbreklere ağrı yapıyor fazlası nik. fazla yaparsam bu seferde fazla içemem Flash 23mm kullanıyorum
zaten nik. bile sıfırlayabilirim ben boğaz vurumu müptelası olmuşum
Hocam benim taktiğim iki farklı nikotin ve iki atomizer kullanmak beli bir süre sonra boğaz alışıyor vurumu düşük alıyorum Şuan 4-5mg ve 9-10mg iki çeşit kombinasyonum var. İki atomizerim sarılı eve gelince düşük nikotinli ile takılıyorum hem aromayi daha güzel alıyorum hemde boğaz resetleniyor.
Hata benim önerim flashin yanına orta vurum yada sıfır vurum bir atomizer koymak.

hocam o nbase 9mg nic olmayabilir
hemen örneklem
ben çinden likit almıştım (peheey ne günlerdi be)
ben nic zehirlenmesi yaşadım 6mg nic ile
burada o dönem aldığımız malzemenin ya nic oranı düşüktü ya da kana daha az karışan bir yapısı vardı emin değilim
9mg chem içmek her babayiğidin harcı değildir ama 18mg nic'e kadar ben normal karşılıyorum gerçekten chem 9mg sizi kesmiyorsa arttırın sonra azar azar düşürürsünüz oranı (6mg içiyorum)
senin yerinde olsam birkaç farklı tedarikçiden (isim vermiyim) 9mg 3chem alır denerdim...

hocam o nbase 9mg nic olmayabilir
hemen örneklem
ben çinden likit almıştım (peheey ne günlerdi be)
ben nic zehirlenmesi yaşadım 6mg nic ile
burada o dönem aldığımız malzemenin ya nic oranı düşüktü ya da kana daha az karışan bir yapısı vardı emin değilim
9mg chem içmek her babayiğidin harcı değildir ama 18mg nic'e kadar ben normal karşılıyorum gerçekten chem 9mg sizi kesmiyorsa arttırın sonra azar azar düşürürsünüz oranı (6mg içiyorum)
senin yerinde olsam birkaç farklı tedarikçiden (isim vermiyim) 9mg 3chem alır denerdim...
Dostum şuan elimde bugün sitelerin nbase var bende farklılıklarını araştırmak için yaklaşık 2aydir bunları tedarik ettim ve 3chem 9n de golden hariç hepsi aynı ülkede dahil
Fiyat performans için wogens. İyi boktanlik olarak en boktani golden aldığım oldu elimde 3 ato var ama dediğiniz gibi atodan geçerken boğaz resetleniyor

öküz çökerten atomizer almak lazım o zaman????
şefin tavsiyesi fev
gerçi ben fev'de twistedin krayobilmemne grape aromasını içtim yap gibiydi, sonra kahveli içtim gene şahaneydi
gerçi o arkadaş zengindi 3M kullanıyodu ama bilemedim

Konu dışı bir durum var. yahu adam sigarayı bırakacam diyerek elma armutlu likit alıp içiyor sonra ateşliye dönüyor yahu dostum sigarayı bırakman için tütün aroması harici hiçbirşey içmemen lazım enazından 2 yada 3 ay sonra istersen pasta çörek börek buharla :)

Ben 3M 80/20 4N aldım ılkeden ayrıca mıxy dıy kıtte aldım lemon tart. banada hafıf geldı nıc arttırmak ıstemıyorum. merckten bır tık fazla bogaz vurumu neyden alabılırım?
Ve sigma-merck-merck kombınasyonu nasıldır?

Ben Sigma kullanıyorum 80/20 9mg ve bunu %7 aroma ile demledim bana göre enfes bir içimi var nikotini istediğim gibi hissediyorum.
Yarı DL olarak tüketiyorum önce ağız sonra çiğer şeklinde benim sevdiğim içim bu.
öncesinde %15 aroma ile demlerdim su gibi oluyordu mg yok gibi aroma oranını düşürünce hissiyat güzel oldu nikotinde.
boğaza dokunsun isterseniz vilmar en iyisi olabilir chem fazla sert olur DL için.
meck pürüssüz içim olarak kendini reklam eder açıklamaları okumuşunuzdur. pürüzsüz yani boğızı tırmalamayan çiğere rahatca buhar doldurmayı sağlayan olan bir içim.

Ben 3M 80/20 4N aldım ılkeden ayrıca mıxy dıy kıtte aldım lemon tart. banada hafıf geldı nıc arttırmak ıstemıyorum. merckten bır tık fazla bogaz vurumu neyden alabılırım?
Ve sigma-merck-merck kombınasyonu nasıldır?
Sigma ve merkli kombilar benim için en boş olanlarıdır tat ve koku içermez sigmada arada şeker tadı gelebilir
Ve merk sadece tr de iyi sayılıyor bu bu işin prf. Ülkelerde adamların ismi Yok

ek olarak etki edenler: kullandığın pamuk kullandığın tel ve wat aralığı vede hava aralığı bunların hepsi aroma vurum nikotin buhar performansını etkiler.
Yüksek ohm ile neden DL içimi önerilmez veya düşük ohm için MTL içimi önerilmez ve neden MTL içen arkadaş havayı mümkün olduğunca kısmaya çalışır.
DL içen neden hava kanalı arar cıhazında. çapı sarım sayısı vesaire bunların hemsini birleştirebilirsek içtiğimiz sisteme enfes içim olacaktır.
işin özü sadece likit değil sorun belki demlerken belki telden belki pamuk yanlışı yapıyorsunuzdur. bu sözüm genele :)
3.mg yani nikotinli aldığınızda buna %20 aroma katınca o nikotin kaça düşüyor sizce :)

Ben Sigma kullanıyorum 80/20 9mg ve bunu %7 aroma ile demledim bana göre enfes bir içimi var nikotini istediğim gibi hissediyorum.
Yarı DL olarak tüketiyorum önce ağız sonra çiğer şeklinde benim sevdiğim içim bu.
öncesinde %15 aroma ile demlerdim su gibi oluyordu mg yok gibi aroma oranını düşürünce hissiyat güzel oldu nikotinde.
boğaza dokunsun isterseniz vilmar en iyisi olabilir chem fazla sert olur DL için.
meck pürüssüz içim olarak kendini reklam eder açıklamaları okumuşunuzdur. pürüzsüz yani boğızı tırmalamayan çiğere rahatca buhar doldurmayı sağlayan olan bir içim.
Bende boyle istiyorum ozelden ulascam sana

Geri