@antitu hocam latakianın ne zaman geleceğine dair içerden bir bilginiz var mı? 600ml yapmıştım son 100 ml kaldı psikolojik olarak sıkıntıya düştüm
Valla etrafımda seveni de var ama bence gereksiz pahalı.Kötü o zaman ???? sağlık olsun 100ml nbase çöp oldu desenize ????
Kötü o zaman ???? sağlık olsun 100ml nbase çöp oldu desenize ????
İlla içeceğim diye bir şey yok üstadım. Real cig in yanına her ihtimale karşı bir aroma arayışından kaynaklanıyor bu merak. ????Valla etrafımda seveni de var ama bence gereksiz pahalı.
İlla Virginia içilecekse Flavor Express Golden Virgina alınır, %1 ile demlenip içilir Hem daha ucuz hem de o kötü tadı bırakmıyor damakta Black Note Virginia gibi
Valla sek en iyisi zaten de illa yanına bir şey bakmak isterseniz Latakia hariç Black Note gereksiz ve pahalıİlla içeceğim diye bir şey yok üstadım. Real cig in yanına her ihtimale karşı bir aroma arayışından kaynaklanıyor bu merak. ????
En iyisi real cigin yanına sek devam etmek sanırım.
Üstad yakın hafta sonu armed de deneyeceğim.İçinizi rahat tutun, Virginia içilmeyecek kadar kötü bir aroma değil bana göre. Hatta Burley ile birlikte elimin en sık gittiği aromalardan biri oldu. Latakia - Burley - Virginia şişeleri en çabuk boşalan şişeler oldu bende.
Dhill denedim. Açıkçası devam ettirmedim. Çok uzun zaman oldu. ???? Devam ettirmediğime göre pek sevmemişim demek ki ????Valla sek en iyisi zaten de illa yanına bir şey bakmak isterseniz Latakia hariç Black Note gereksiz ve pahalı
Fe Cohiba denediniz mi ? Yada Dhill
Doğrudur senin sıkıntıya düşmen. Kültablasını sevenler klubüne hoşgeldin kardeşim. ????????????@antitu hocam latakianın ne zaman geleceğine dair içerden bir bilginiz var mı? 600ml yapmıştım son 100 ml kaldı psikolojik olarak sıkıntıya düştüm
Dhill denedim. Açıkçası devam ettirmedim. Çok uzun zaman oldu. ???? Devam ettirmediğime göre pek sevmemişim demek ki ????
Denemekten zarar gelmez ????Yeniden bir şans vermek lazım arada. Tütün aromaları uzun demleme süresi istiyorlar, durdukça güzelleşebilme ihtimali yüksek.
Elinize sağlık, umuyoruz İlke Kimya’da bu kadar rahatlıkla konularının açıldığı, bizde yoklar o nedenle olmaz denilmeyen bir platformda da yer almayı düşünecektir.