3 ayrı platformda paylaştım. Eş dost akraba dahil 60 anket tamamlandı sizlerin sayesinde. Zaman ayıran herkese teşekkürlerSen yegene soyle 300 500 yapariz biz
Rica ederiz hocam,belki yegeniniz bilgisayariyla taksi duraklari gibi ankete ilgi duyacak civardaki yerlere giderse sayiyi arttirabilir.An itibarı ile 120 kişiye ulaştık. 300 kişiye daha yolumuz uzun olsa da, herkese desteği için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Yeğenimde herkese ayrı ayrı teşekkür ve minnettarlığını iletmemi özellikle istedi.
Sağolun arkadaşlar
Aynı mac id ile bir defa katılım yapılabiliyor. Ama fikir çok güzel. Kesinlikle değerlendireceğizRica ederiz hocam,belki yegeniniz bilgisayariyla taksi duraklari gibi ankete ilgi duyacak civardaki yerlere giderse sayiyi arttirabilir.
Kendine ben farklı cevaplar verebilirim spss de belli olmaz diyebilecek özgüvene sahip mümtaz şahsiyetlere İllegal olarak mac adresi değiştirme üzerine konuşabiliriz.Aynı mac id ile bir defa katılım yapılabiliyor. Ama fikir çok güzel. Kesinlikle değerlendireceğiz
Valla bende önerdim, yalan yok. Ama kızımız şimdilik idealist takılıyor. Süre sonuna yaklaşınca o da anlayacak hanyayı konyayıKendine ben farklı cevaplar verebilirim spss de belli olmaz diyebilecek özgüvene sahip mümtaz şahsiyetlere İllegal olarak mac adresi değiştirme üzerine konuşabiliriz.
) umarım idealistliğinden ödün vermeden tamamlayabilir.Valla bende önerdim, yalan yok. Ama kızımız şimdilik idealist takılıyor. Süre sonuna yaklaşınca o da anlayacak hanyayı konyayı
İnşallah hocam, yoksa taksi/dolmuş duraklarını dolaşmaya başlayacağız) umarım idealistliğinden ödün vermeden tamamlayabilir.
ben bir güzellik daha yapayım sosyal medya hesabımdan paylaşırım testi. erinmeden kaç kişi daha doludur bilmiyorum umarım faydası olurİnşallah hocam, yoksa taksi/dolmuş duraklarını dolaşmaya başlayacağız
Çok makbule geçer hocam. Üç kişi olsa bile, damlaya damlaya göl olacak inşallah ????ben bir güzellik daha yapayım sosyal medya hesabımdan paylaşırım testi. erinmeden kaç kişi daha doludur bilmiyorum umarım faydası olur