• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Bishop mtl rta seven yok mu?

asksakizi

Community
Forumda çok aradım konusunu fakat bulamadım :giggle:. Yakın zamanda büyük hayallerle 4 ml siyah rengini aldım seve seve kullanıyorum fakat tek bir aroma ile kullanabildim şu ana kadar imkanım el vermediği için. Başka likitlerle de denemek istiyorum ilerde. Çok severek kullanıyorum ben şahsen aroması ve boğaz vurumu bana çok tatminkar geliyor, kullanım kolaylığı da yanında tabii akıtması, sızdırması, fokurdaması(gurgling) yok. Yani ben hiç yaşamadım. Tütünlü kullanmak istiyorum sizce tütünlüde üzmez dimi beni :rolleyes:. Burda kullanan bi @murcix dostumu biliyorum ondan biraz tavsiye, fikir edinmek istiyorum. Teşekkürler iyi haftasonları..

Edit: Hava pimlerini çıkarıp 1-2 kere DL olarak içiyim dedim fakat ağzıma likit gelme problemi ile karşılaştım ???? tek bu problemi yaşadım. Nedendir bilmem bilen varsa aydınlatırsa sevinirim tşk.

gercekten etmiyorum. Eragiller bishop'tan cok daha iyi vurumda.
tek taraf deneyecegim bir de bishop beyi. olmadi evde agiz tatlandirmalik ato olarak hizmete devam edecek.
Bilemiyorum ama şöyle bir misal vereyim, fev de zincir çekimlerde ato ısınsa dahi 10 vurum alıyorken, bishop ta ato soğuk iken 8-9 ato ısınmaya başlayınca Canı çıkıyor 6-7 gibi vurmaya başlıyor ????

yerinde tespit.
fakat soyle de bir durum var. ayni likit ile denedigim zaman bariz sekilde birak fev'i Era pro bile cok cok onde. yani onlardan birinden bir firt al, bishop kucuk emrah gibi geliyor gozune.
ve haklisin, surekli icimde de cok cabuk dusuyor performansi. neyse aroma seviyesi iyi. tatli niyetine kullaniyorum ????

yerinde tespit.
fakat soyle de bir durum var. ayni likit ile denedigim zaman bariz sekilde birak fev'i Era pro bile cok cok onde. yani onlardan birinden bir firt al, bishop kucuk emrah gibi geliyor gozune.
ve haklisin, surekli icimde de cok cabuk dusuyor performansi. neyse aroma seviyesi iyi. tatli niyetine kullaniyorum ????
İçim kalitesi için değiştiremediğim ato ama.
Bakalım darısı kuma rta’ya.
Aslında beni sınırlayan şey sade dizayn olması, yoksa çok fazla ato denerdim :)

Kullandığınız tel setup’ı nedir? elimde 27ga kant. mevcut en yüksek boğaz vurumu, soğuk buhar ikilisini en performanslı hangi tel setup’ıyla alabilirim?
Ben genelde 29ga kanthal 2mm klavuz 6 tur olarak kullanıyorum. Daha kalın telleri sevmiyorum maalesef. Zaman zaman aynı özelliklerde 30ga kullandığımda oluyor, 5 tur olarak.

:rolleyes: Uyarmıştım. :coffee:????
Şu an tek taraf 1.2 deniyorum. Vurum hissedilir derecede arttı. Fakat şekerleme davranışı da aynı oranda yükseldi.

Benim için belli oldu ki bu atoyu ya ağız tatlandırmak için arasıra kullanacağım yada yorumunu beğendiğim bir kilit ile nik oranını yükselterek. Aksi noktada tatmin seviyemin gerisinde kalıyor.

Tipini şeklini kullanımını beğenmemiş olsam kesin kolilikti. Bunların hatrına biraz daha üzerine düşeceğim şimdilik.

Şu an tek taraf 1.2 deniyorum. Vurum hissedilir derecede arttı. Fakat şekerleme davranışı da aynı oranda yükseldi.

Benim için belli oldu ki bu atoyu ya ağız tatlandırmak için arasıra kullanacağım yada yorumunu beğendiğim bir kilit ile nik oranını yükselterek. Aksi noktada tatmin seviyemin gerisinde kalıyor.

Tipini şeklini kullanımını beğenmemiş olsam kesin kolilikti. Bunların hatrına biraz daha üzerine düşeceğim şimdilik.
Bu güzel haber! ???? Ortalama puanlarında +1 veren değerler vardı diye hatırlıyorum. Hava tüplerinin uzunluğu ve/veya baca genişliği meselesi konusunda kalibre edilip net bir kimlik verilebilirmiş diyorum yine de. ????‍♂️

Sizin mesajdan sonra tek taraflı 1.2 denedim ben de. Bishopu dar halde kullanınca benim hava besleme baloncuklarımın içinde buhar oluyor. Tankın içinde buhar olması da rahatsız ediyor beni, sizde de aynısı oluyor mu?

Sonuçta biz çekimi bıraktığımız an bobin soğumuyor ve yanma odasındaki buhar tamamen yok olmuyor. O sırada kuruyan pamuk likiti emerken bu buharda tankın içine sızıyor.

Eğer ki hiç olmasın derseniz mümkün değil gibi. Fakat minimuma indirmek için çekim sürenizi bitirmeden 1 sn kadar önce ateşlemeyi kesin. Böylece hem bobin daha iyi soğur hem de içerideki buharı çekmiş olursunuz

Geri