asksakizi
Community
Forumda çok aradım konusunu fakat bulamadım . Yakın zamanda büyük hayallerle 4 ml siyah rengini aldım seve seve kullanıyorum fakat tek bir aroma ile kullanabildim şu ana kadar imkanım el vermediği için. Başka likitlerle de denemek istiyorum ilerde. Çok severek kullanıyorum ben şahsen aroması ve boğaz vurumu bana çok tatminkar geliyor, kullanım kolaylığı da yanında tabii akıtması, sızdırması, fokurdaması(gurgling) yok. Yani ben hiç yaşamadım. Tütünlü kullanmak istiyorum sizce tütünlüde üzmez dimi beni . Burda kullanan bi @murcix dostumu biliyorum ondan biraz tavsiye, fikir edinmek istiyorum. Teşekkürler iyi haftasonları..
Edit: Hava pimlerini çıkarıp 1-2 kere DL olarak içiyim dedim fakat ağzıma likit gelme problemi ile karşılaştım ???? tek bu problemi yaşadım. Nedendir bilmem bilen varsa aydınlatırsa sevinirim tşk.
Edit: Hava pimlerini çıkarıp 1-2 kere DL olarak içiyim dedim fakat ağzıma likit gelme problemi ile karşılaştım ???? tek bu problemi yaşadım. Nedendir bilmem bilen varsa aydınlatırsa sevinirim tşk.