GaziHazar
Admin
Zengin koca kafalamış Kara Fatma [emoji2960]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] haykirarak guldum
Zengin koca kafalamış Kara Fatma [emoji2960]
bu nası bi fotoşok len
Aha bele bisi [emoji85][emoji2957]
[emoji16]
Eh bi’ kanguru zehri lazım artık. [emoji14]
Beklenen inceleme geldi. Eline emeğine sağlık üstad. Almaktan vazgeçtim o ayrı mesele[emoji2]
Dani siyah bile olsa üzerinde SS ato güzel duruyor. Al siyah mod atoyu gerçekten sevdiysenDani micro zehrim var hali hazirda. Siyah ya da antrasit [emoji2960]
Hep yokuş yaw hep yokuş
Ağız tadıyla [emoji216] de veremiyoruz, hemen atar gider [emoji2960]
Al sana al sana
Ekli dosyayı görüntüle 56588
Ekli dosyayı görüntüle 56587
Sıkıntı yok. O kendi başına arada deposunu patlatıyor. ????Sen yat kalk dua et yakinimda degilsin. Yoksa patlattiydim dolabini [emoji1787][emoji1787][emoji1787] sbs yok piyasada. Hep masraf hep masraf. Atoyu ss alabileydim keske[emoji36][emoji36][emoji36]
Bir güzel de altında kalıyoruz dimi ama ????Sıkıntı yok. O kendi başına arada deposunu patlatıyor. ????
Her şerde hayır vardırın karsiligi senin muhabbetine nail olabilmekti.Bir güzel de altında kalıyoruz dimi ama ????
Cansın üstat, iyi ki varsın ????????Her şerde hayır vardırın karsiligi senin muhabbetine nail olabilmekti.
İyi ki varsınız...
siyah alacaksanız bir tane de siyah güzel bir driptip edinmenizi öneririm. kendi driptipi pek bir fena bana göre tabiEllerine sağlık çok güzel yorumlamıssın hocam bende bakınıyorum siyahından bulabılırsem alıcam