Üstadım öncelikle merhaba, keyifli buharlar.
Berserker mini v2 benim ilk mtl rta atomizerim idi. Kendisi ile sigarayı bıraktım ve 1 yıl boyunca da kullandım.
1 yıl içerisinde bir hayli tecrübe edindim.
Öncelikle bendeki klondu zamanında bir arkadaşım hediye göndermişti.
Şimdik atomizer genel olarak yüksek aroma, yüksek buhar, ve orta boğaz vurumuna sahip. En azından bendeki klonda öyle idi
Hele de 27 ga khantal sardıysam pamuklama da düzgünse 9 mg likitle sabaha kadar zincir çekerdim desem yeridir.
Atomizeri pamuklamak aslında basit ama ben ilk kullandığım zamanlarda sanırım yapamadım çünkü ilk 1 ay akıtma sorunu yaşadım. Hava kanalından baya baya akıtıyordu , zamanla pamuklamadan olduğunu farkettim ve biraz daha düzgün pamuklayınca sorun çözüldü ve bir daha akıtmadı. Kısacası akıtma yapıyor ise , garanti pamuklamadan dolayıdır diyebilirim.
Atomizeri bırakma sebebim artık orijinal bir atomizere geçmek ve aromadan çok boğaz vurumuna odaklanmaktı.
Çünkü bu atomizerde aroma ön planda.
Açıkça söylemek gerekirse Berserker mini v2 de Khantal için 26-27 ga kullanabilirsiniz. Hatta benim önerim ni80 tel olur çünkü daha da performanslı ama bir o kadar da khantala göre zararlı bir tel, veyahut VandyVape Superfine mtl tellerden bulursanız tercih edebilirsiniz ben daha yeni makara ni80 modelini aldım sarımı biraz zor oldu ama memnun kaldım. Khantal kullanacak iseniz 26-27 ga öneririm. Ama üstü maalesef olmuyor çok denedim. Tabiiki oluyor ama randıman alamazsınız. Buhar düşüyor aroma azalıyor vs. Ama ne yaparsanız yapın o atomizerde maalesef belli bir boğaz vurumunu geçemiyorsunuz. Bu sebepten ötürü size tavsiyem 10-11 mg üstü nikotini o atomizere koymayın.
Bir diğer değişim sebebim ise belli başlı parçalarının plastik olması idi. Mesela hava pinlerinin plastik olması beni çok düşündürürdü, bir kere bile yanıp erimedi ama belki micro parçalar eriyip ciğerlerimize yapışıyordu. Bilemem…
Ama sağlık açısından çok aman aman sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum.
Atomizerin bir diğer güzel yanı ise kesinlikle üstten dolum olması. Ama dikkat edin bazen basınç ile ilgili bir sorun olduğunda içine koyduğunuz likit depoya gitmiyor orada birikiyor. Sizde az döktüğünüzü sanıp daha çok koymaya çalışırsanız bir anda hava kanalından likit boşalabiliyor. Ve şunu da eklemek gerek atomizerin kendi uzun ( 2 parçalı) olan drip tipi de çok hoş ve güzel bir içim sağlıyor.
Notalara gelecek olursak.
Meyve de çok başarılı buldum
Hemen hemen çoğu meyve notasını başarı ile veriyor
Pastane de fena değildi ancak belli bir pufftan sonra yavaş yavaş ara bazı notalar kayboluyor gibi geldi.
Ben genelde tütünlü likitler kullanıyorum ve , tütünlü likitler de dahi çok başarılı olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Aroma konusunda ise size tavsiyem 28 ga altı kullanın ve ne çok bitişik, ne de çok ayrık sarım yapın. Kısacası ikisini ortalayın derim.
Aroma konusunda profesyonel atomizerlerden biri Siren4 diyebilirim.
Siren4 atomizere de sahibim ama öyle sandığınız gibi ahım şahım bir fark yok.
Daha doğrusu Kuma ile Siren4 arasında ahım şahım fark olur diyebilirim
Çünkü kumada chimney uzun boğaz vurumu odaklı vs. Ama siren4 te chimney kısa atomizer kısa havadar ve aroma odaklı diyebilirim. Yani hangi atomizer ile kıyasladığına göre değişir ama Berserkerv2 ye göre ahım şahım daha da yüksek aroma veren atomizer yok diyebilirim.Son olarak sarımla ilgili eklemem gereken önemli bir şey var
Bizim buhardaşlar ile beraber yaptığımız sarımları paylaştığımız bir konu var linkini hemen aşağıya bırakıyorum.
Orada benden başka Berserker mini v2 saran yoktu yanlış hatırlamıyor isem o yüzden direkt benim gönderilerime bakarsanız uzun süre içerisinde yaptığım sarımlara ulaşırsınız.
Dilimiz Sürçtü ise affola.
Keyifli Buharlar
Berserker mini v2 Sarım Linki
Konu içindeki mesaj 'Sarımını Paylaş! -2023|2024'
Sarımını Paylaş! -2023|2024 | Sihirli Anlıklar
Bu sayfayı biraz okursanız yaptığım farklı sarımlarıda görürsünüz.