Merhabalar, elimde birkaç aydır kullandığım ilk mtl atomizer olan berserker mini v2 mevcut. Ekranı zor görünen eski pico modumla kullanıyorum. Bana sigarayo bıraktırdı. Sıkılık, sarım kolaylığı, hata kaldırması, akıtma sıçrama yapmaması ve zincir çekimde bile besleme problemi olmaması yönüyle çok memnunum. Elimde kantal a1 28 ga tel mevcut.
İki sorum olacak İlki atomizeri kullanan arkadaşlara : Aroma alabiliyor musunuz alabiliyorsanız sarım teknikleriniz nedir?
İkinci sorum ise aroma odaklı bir atomizer alsam arada öyle ahım şahım bir fark oluyor mu?
Ufak farklar için değişikliğe gerek yok diye düşünüyorum.
Hatta Kocaeli de olan ve tanışıp atomizer, tel, pamuk ve likit denemeleri yapabileceğim bir forumdaş da varsa memnun ve müteşekkir olurum. Herkese keyifli buharlar sağlıklı günler dilerim.
İki sorum olacak İlki atomizeri kullanan arkadaşlara : Aroma alabiliyor musunuz alabiliyorsanız sarım teknikleriniz nedir?
İkinci sorum ise aroma odaklı bir atomizer alsam arada öyle ahım şahım bir fark oluyor mu?
Ufak farklar için değişikliğe gerek yok diye düşünüyorum.
Hatta Kocaeli de olan ve tanışıp atomizer, tel, pamuk ve likit denemeleri yapabileceğim bir forumdaş da varsa memnun ve müteşekkir olurum. Herkese keyifli buharlar sağlıklı günler dilerim.