SenseiVape
Commercial
Beylikdüzüne @comandante hocamın yanına gittim yol git git bitmiyor yahu????Bi organizasyon yapalim. Hep istanbul beylikduzu degil ya [emoji1787][emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beylikdüzüne @comandante hocamın yanına gittim yol git git bitmiyor yahu????Bi organizasyon yapalim. Hep istanbul beylikduzu degil ya [emoji1787][emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben sana sormuştum bunu cevap vermedin????Ekli dosyayı görüntüle 63441
kırmızılar beğenmediklerim (aromanun ucması veya tadının hoşuma gitmemesi)
sert yapmadım oysakı ben tuh uzuldum sımdıBen sana sormuştum bunu cevap vermedin????
sonra baktım oraya şey yazmışsınız
Burası elimdeki stok bölümüdür sizi alakadar etmez
Memati baş geldi aklıma????????
Estağfurullah hocam ????sert yapmadım oysakı ben tuh uzuldum sımdı
Katılıyorum aynı aromadan bendede var dandıkMixlenin goofy juice karışımı hayatımda içtiğim en ama en kötü aromalar arasında yerini alır. Bana tarihi geçmiş kuruyemiş gibi geldi Allah affetsin????
Edit: Mixle özelinde değil, hangi likitte ana aroma kuruyemişse o likit benim için lavaboya gidicidir????
Yav hangi akla hizmet atomizerden süt tadı almak isteyeyim, biri açıklasın bu ne saçma iş yav????Katılıyorum aynı aromadan bendede var dandık
benım ıcınde ıcınde süt veya cılek olan aromalar bana hitap etmior
Abo burda zıt düştük işte hocam şahsen ben çok beğenedim goffys juice likitiniMixlenin goofy juice karışımı hayatımda içtiğim en ama en kötü aromalar arasında yerini alır. Bana tarihi geçmiş kuruyemiş gibi geldi Allah affetsin????
Edit: Mixle özelinde değil, hangi likitte ana aroma kuruyemişse o likit benim için lavaboya gidicidir????