üreteninden bağımsız olarak castle long
nalet bişe, içen nası içiyor...
envai çeşit aroma denedim, mixledim ettim böyle bir saçmalık yok
tabii bana göre, adamların lokomotif ürünü tadı kesin çok güzeldir????
hocam bulması zor ama hiç risk alasım da yokZevkler ve renkler tartışılmaz dedikten sonra ;
Orj. "Castle Long Reserve" deneyin bulabilirseniz, tüm likitler bir kenara o bir kenara, hatta , bugünlerde siz bulun alın 12mg liğini bir tank doldurup için eğer "kanatlamazsanız" , geriye kalan şişeyi (60 ve 120 ml dir) aynı fiyata alacağımı taahhüt ediyorum ki zaten arıyorum.
Benim de ruhum fakirdir kolayına ben de Premium almam ama Castle Long Reserve, o bir likit değil başka bir şey , tabi benim için böyle.hocam bulması zor ama hiç risk alasım da yok
ruhum fakir, premium almaya elim varmıyor????
üreteninden bağımsız olarak castle long
nalet bişe, içen nası içiyor...
envai çeşit aroma denedim, mixledim ettim böyle bir saçmalık yok
tabii bana göre, adamların lokomotif ürünü tadı kesin çok güzeldir????
Ben de " ölümcül zıkkım ( ilke Calipter Cow ) " aşamasındayım , bunu yazarken olduğu gibi , bakalım dümdüz çileğe ne zaman geçeceğiz .Ana sayfada gördüğü gibi '' Aha Castle Longu yerden yere vurma vakti dedim''
Birde ne göreyim Damak tadı meselesi tamamen. Birazda bıkkınlık olabilir. Her gün içindeyim. Geçmişte de çok çok çok fazla tükettim. Unicornla tanışınca( çok zırt tatlar farkındayım) birden Unicorna geçtim. Daha sonra ölümcül derecede zıkkım tükettim. Ve son olarak 3 senedir 1 damla bile değiştirmeden dümdüz çilek içiyorum. Tabii tarifleri hazırladıktan sonra test ettiğim yüzlerce çeşiti saymazsak 3 senedir sadece çilek diyelim
Hemen söyleyeyim. Zıkkımı yanınızda başkası DL de içip, etrafa yayılan vanilya kokusu rahatsız ettiği gün zıkkımla aranız açılacakBen de " ölümcül zıkkım ( ilke Calipter Cow ) " aşamasındayım , bunu yazarken olduğu gibi , bakalım dümdüz çileğe ne zaman geçeceğiz .
Ben de " ölümcül zıkkım ( ilke Calipter Cow ) " aşamasındayım , bunu yazarken olduğu gibi , bakalım dümdüz çileğe ne zaman geçeceğiz .
Dümdüz çilek olsun hazır likit olsun derseniz @Likit Merkezi ne yazın. Belirli bir mlden sonra özel üretim yapılır gönderilir. Kendim yapacağım derseniz sitemizde çeşitli sade çilek aroması mevcut. Deneyerek damak tadınıza uygun markanın çileğini tüketebilirsiniz@AromaBurada dostum, inan bende denemelerim sonucunda damak tadıma en uygun olan aromanın çilek olduğunu farkettim. Hazır likit tükettiğim için, sadece çilek aromalı bir likit bulamadım. Genelde karışım oluyor çilekli dondurma yada milkshake çilek gibi. Sade çilek aromalı hazır likit nerden temin edebilirim. Senin içtiğinden
Söylersem biter Kendime biraz zula yapayım öyle söyleyeyimzıkkım bana çok ağır geliyor içemiyorum.
castle long yarım 2ml bir bütün günde bitemedi az daha sigara yakıyordum o nasıl bi tat yahu
@AromaBurada hangi çilek o? hangi unicorn o? neden benim yok
Söylersem biter Kendime biraz zula yapayım öyle söyleyeyim
Aaa tabii ki beklerim Kendime ayrıca demlediğim çilekten de ikram ederimTamam ben gelir alirim bi 30ml demlemek icin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aaa tabii ki beklerim Kendime ayrıca demlediğim çilekten de ikram ederim
Ben hepsine açığımBi organizasyon yapalim. Hep istanbul beylikduzu degil ya [emoji1787][emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi