omeringen
Community
İki tane iki iskender değil miydi o ? Dükkana resmini asmışlar ünlülerin yanına.Neyimi gördün be abi? Altı üstü iki iskender gömdük ne var yani?
İki tane iki iskender değil miydi o ? Dükkana resmini asmışlar ünlülerin yanına.Neyimi gördün be abi? Altı üstü iki iskender gömdük ne var yani?
Simdi anladim bizim neden bir grubumuz yoktu simdiye kadar ????????İki tane iki iskender değil miydi o ? Dükkana resmini asmışlar ünlülerin yanına.
Gunaydin sehrimin guzel insanlari ????
Cok sessiz sedasız takiliyorsunuz ????
Dimi???? bizde herkesi oyle güllük gulistanlik bilip hareket bekliyoruzİşler yoğun yahu.
Dimi???? bizde herkesi oyle güllük gulistanlik bilip hareket bekliyoruz
Hayırlı işler ????
Tesekkur ederim neyse ki bu hafta son mesaim yıllık izne çıkıyorum ????Estağfurullah abi. Sana da hayırlı işler.
Hayat sana güzel valla. Keşke benim de olsa böyle yıllık mıllık bir haftadan uzun tatilim.Tesekkur ederim neyse ki bu hafta son mesaim yıllık izne çıkıyorum ????
Tesekkurler kardeşim ????Hayat sana güzel valla. Keşke benim de olsa böyle yıllık mıllık bir haftadan uzun tatilim.
Nazar etmiyim. Gönlünce gez abi.
Omer hocam minnak sisede tester likit sadece bi deniyelim dedik budur yani ????Ne hediyesi, bize gelmedi öyle şeyler.
Ne hediyesi, bize gelmedi öyle şeyler.
Doğru diyorsun. Şakacıktan dedim. AlienTR ile gelelim olmadı, çoğunluğun müsait bir zamanına denk getirip.Abi buluştuğumuzda ben misafirdim. Yüklenip gelemezdim. Arkadaşlar eve kadar geldiler de öyle verebildim. Sen de gel, ne varsa al götür abi ayıp ediyorsun.
Beni de katmazsaniz ekibe büyük darilirim ????Doğru diyorsun. Şakacıktan dedim. AlienTR ile gelelim olmadı, çoğunluğun müsait bir zamanına denk getirip.
Doğru diyorsun. Şakacıktan dedim. AlienTR ile gelelim olmadı, çoğunluğun müsait bir zamanına denk getirip.
Beni de katmazsaniz ekibe büyük darilirim ????
Bu sebeple aldim colugu çocuğu köye geldim,Kandilli Rasathanesinin verilerine göre bugün 23:14,te 5.0 büyüklüğünde bir deprem, peşinden de sırasıyla 4.5, 3.1, 4.3 şiddetinde sarsıntılar meydana geldi. İlimizde ve çevre illerde ikamet eden tüm dostlara geçmiş olsun. Sanıyorum ki bu sarsıntılar gece boyunca sürecek.
Hayırlısı olsun.