Ateşli sorunlarını çözmiycek biliyosun. Oyüzden içme kendin ve sevdiklerin için.
Yapacak bişey yok. Buhara devam. ????????????????Ben günde 1 paket bazen 25 dal kadar içiyordum , 11 aydır ağzıma bile sürmedim 6 mg mtl oh mis
Günde 3 paket malbuşu bırakıpta buhara geçtiyse @Pleasewait normaldir 12 mg da dl
Nikotini yükseltebilirsin yoksunluk hissetmeyecek kadar nikotin alıp ileride düşürebilirsin ben öyle yaptım. DL de 6 mg kullanıp günde 7-8 ml içiyordum sonra 4 e sonra 3 e düşürdüm ml 7-10-12 şimdi böyle seyderiyor ateşli içmiyorum bıraktığımda 1,5-2 paket sigara içiyordum böyle yüksek nikotinle bıraktım.Hadi bir anket yapalım hala ateşli kullananlar var mı? Var ise ne gibi yollar izlenebilir tamamen kurtulabilmek için. Anket tadında hoş bir yardımlaşma konusu olması dileğiyle. Bana da yol gösterin tütün sarmaya devam ediyor bu cancağız ????????
En son 18 mg denedim hocamNikotini yükseltebilirsin yoksunluk hissetmeyecek kadar nikotin alıp ileride düşürebilirsin ben öyle yaptım. DL de 6 mg kullanıp günde 7-8 ml içiyordum sonra 4 e sonra 3 e düşürdüm ml 7-10-12 şimdi böyle seyderiyor ateşli içmiyorum bıraktığımda 1,5-2 paket sigara içiyordum böyle yüksek nikotinle bıraktım.
Durumlar karışık benim bilgi tecrübe burada bitti bilgili tecrübeli birini getirin buraya hsjdhjddjdjjdEn son 18 mg denedim hocam